Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in şu sıralar kafası karışık! Harika olacak ama seçim yapmakta zorlanıyor!

Demet Özdemir’in şu sıralar kafası karışık! Harika olacak ama seçim yapmakta zorlanıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Demet Özdemir, tv8 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakteri ile övgüleri topluyor. Rol aldığı romantik komedi dizileriyle ismini duyuran Demet Özdemir, bu kez dram dizisiyle de başarılı bir performans sergilemekte.

Erkenci Kuş dizisinde hayran kitlesini büyüten oyuncu, bu kez İbrahim Çelikkol ile birlikte başrolünde oynadığı dizi ile gündemden düşmüyor. Genç oyuncu son olarak özel hayatı ile gündeme geldi.

Şarkıcı ve Oyuncu Oğuzhan Koç ile aşk yaşadığı öğrenilen oyuncu, yaptığı paylaşımlarla da ilişkisini inkar etmedi ve aşkını da kalp emojili fotoğraflarla ortaya koydu.

Demet Özdemir’in şu sıralar kafasını karıştıran şey ise ne iş ne de aşk hayatı ile ilgili! Konu tamamen eviyle ilgili! Hayalindeki gibi bir ev almanın heyecanını yaşayan oyuncu, bu kez de hayalindeki mutfağı yaptırmak için kolları sıvadı.

Ancak modeller arasında seçim yapmakta zorlandığını da yaptığı bir paylaşımla takipçilerine de gösterdi. Elindeki derginin sayfalarını hızlıca çevirdiği kısa videoya da mutfağını yapacak firmayı etiketleyerek “Hayallerimi dinlediler, seçmekte zorlanıyorum ama harika şeyler olacak biliyorum” notunu düştü…

Demet Özdemir'in şu sıralar kafası karışık! Harika olacak ama seçim yapmakta zorlanıyor! 9

Instagram kullanmayı çok seven oyuncu, setten de bol bol fotoğraf paylaşıyor. Son olarak aşağıdaki pozu veren oyuncu, karavanında set öncesi senaryo çalışırken görülüyor.

Demet Özdemir'in şu sıralar kafası karışık! Harika olacak ama seçim yapmakta zorlanıyor! 10

Bir başka pozunda da çekimler sırasında camdan kendisinin çekildiğini görünce selam vermiş oyuncu…

Demet Özdemir'in şu sıralar kafası karışık! Harika olacak ama seçim yapmakta zorlanıyor! 11