Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’den itiraf üstüne itiraf! Prenses değil tam belaymış! Hakkında bilmediğiniz neler neler var!

Hande Erçel’den itiraf üstüne itiraf! Prenses değil tam belaymış! Hakkında bilmediğiniz neler neler var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin popüler genç oyuncularından birisi olan Hande Erçel, Sen Çal Kapımı isimli diziyle ekranlara geliyor. Sosyal medyanın gündeminden hiç düşmeyen Erçel, instagram’daki 20 milyonu geçen takipçi sayısı ile de çok şaşırtıyor. Oyuncu, sosyal medyanın Türkiye gündeminde de ilk 3 sıraya giren isim olarak dikkatleri çekmekte.

Hande Erçel’in dizide birlikte rol aldığı Kerem Bürsin ile çok yakıştırılması ve hayranları tarafından da birlikte anılmaları, sosyal medyanın daimi konularından biri haline geldi uzun süredir.

Erçel’in oyunculuğu kadar güzelliği ve giyim tarzı da beğeniyle takip ediliyor. Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde Zorlu PSM’in Youtube kanalında yayınlanan ‘İbrahim Selim İle Bu Gece’ programına konuk olmuştu.

Kendi hayatı ve karakteri ile ilgili anlattığı bazı detaylar, hayranlarının da büyük ilgisi çekti. Çocukluğu Balıkesir’in Gönen ilçesinde geçen oyuncu, ergenlik dönemlerinde tam bir bela olduğunu saklamıyor.

Samimi tavırları, kendisiyle ilgili açıklamaları, eğlenceli kişiliğiyle Hande Erçel’in hayranları programda anlattıklarını da belki ilk kez duydu.

Erçel, güzelliğiyle, duruşuyla, zarafetiyle, hayranlarının ‘prenses’ yakıştırmasıyla çok beğenilen bir isim ama her insan gibi onun da gözünün döndüğü ya da şaşırtan tarafları var.

Hande Erçel'den itiraf üstüne itiraf! Prenses değil tam belaymış! Hakkında bilmediğiniz neler neler var! 9

“Ben baş belasıydım!”

“Sinirlenince gözüm döner. Çok dururum aslında beklerim ama o raddeye geldiğimde yakarım” diyen Hande Erçel, sözlerine şöyle devam ediyor: “Benim dilim çok sivri. Aşırı, yani öyle tartışırken gözüm döner ve ben ne dediğimi bilmem. O kadar sivri. O yüzden ben cümleye de öyle ‘yumuşatayım’ diye başlamam. Neyse söylerim, o yüzden biraz acıtıcı oluyor.”

Ergenlik yıllarındaki halini ve yaşadığı ilginç bir olayı da şu şekilde anlatıyor:

“Benim ergenliğim bela ve ben baş belasıydım. Aileme de öyleydim. Okula diye gidip, okul formamın altına eşofmanlarımı giyip ‘ilk otobüs nereye?’ diye sordum ve Eskişehir’e daha önce hiç gitmemiştim, Eskişehir’e gittim.
Lise 2’deyim, küçük bir yerde büyüyorum. Eskişehir’e indim telefonumu açtım, babam böyle yaptı ‘Karşıya gel’ ben gördüm ve hemen arabaya bindirildim, suçlu suçlu ev döndüm.”

Hande Erçel'den itiraf üstüne itiraf! Prenses değil tam belaymış! Hakkında bilmediğiniz neler neler var! 10

“Gizli gizli o şarkıyı dinliyor!”

Programda İbrahim Selim’in sorularına samimiyetle yanıt veren oyuncu, gizlice dinlediği bir şarkı olup olmadığı sorusuna ise şu yanıtı veriyor:

“Gizli gizli dinlediğim bir şarkı var. Çok gizli dinliyorum ama Burak King, Eyvallah diye bir şarkı var. Ve ben onunla çok eğleniyorum, ezbere biliyorum.”

“Ben de bitlendim!”

Asla katlanamadığı bir huy sorusuna, kötü ve ukala tavırları kaldırmadığını yanıtını veren oyuncu, çocukken bitlenip bitlenmediği ile ilgili soruya da “Bitlenmeyen var mı kızlardan, mutlaka çocukken herkes bitlenmiştir. O sıra arkadaşı var ya o sıra arkadaşı, onlar hep bitliydi” diyerek dinleyenlere kahkaha attırdı.

“Ayna karşısında konuşur musunuz?” şeklindeki soruya da “Çok konuşuyorum, her şeyi konuşurum, biraz kendimle yüzleşme anı, siz konuşmuyor musunuz? Biraz kendiyle kalma hali. Hiç kendimle kalamıyorum ki kendimle buluşma halim o aynada” cevabını verdi oyuncu.

Hande Erçel'den itiraf üstüne itiraf! Prenses değil tam belaymış! Hakkında bilmediğiniz neler neler var! 11

Kerem Bürsin ile sette yaşadıkları bir duruma da dikkat çeken oyuncu, “Çekim esnasında partnerine yaptığın en büyük pislik nedir?” şeklindeki soruya kendisinin değil ama karşısındaki kişinin yaptığını belirterek Kerem Bürsin’i işaret etti ve esprili bir üslupla “Ben çok yapmadım. Çok fazla var onun yaptığı. Ben korkmam yüksek bir sesten, ani tepki de vermem. Arkamdan balon mu patlatmadı, gelip tutmadı mı, her şeyi yaptı… Eğleniyoruz…” diyerek yanıtladı.