Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu peruk mu takmış? Ebru Şahin’den eski günlere özlem! Ayça Ayşin Turan’dan hınzır pozlar!

İrem Helvacıoğlu peruk mu takmış? Ebru Şahin’den eski günlere özlem! Ayça Ayşin Turan’dan hınzır pozlar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizi ve sinema filmleriyle olduğu kadar, sosyal medya paylaşımlarıyla da hayranlarının ilgiyle takip ettiği ünlü isimler arasında yer alan üç kadın oyuncunun son yaptığı instagram yayınlarına bir göz atalım. İlk sırada Ayça Ayşin Turan var. Oyuncu, Arıza dizisiyle ekranlarda şu sıralar…

Tolga Sarıtaş ile başrolünde oynadığı Arıza’daki Halide karakterine hayat veren Ayça Ayşin Turan, genç kuşağın başarılı isimlerinden birisi.

Rol aldığı projelerde oyunculuğu ile olduğu kadar duru güzelliği ile de dikkatleri çeken bir isim. Ayça Ayşin Turan, en büyük çıkışını Karagül dizisinde yapmıştı.

Şimdilerde yapımcıların aranılan isimlerinden birisi haline geldi. 1992 doğumlu olan Ayça Ayşin Turan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri çekiyor.

İrem Helvacıoğlu peruk mu takmış? Ebru Şahin'den eski günlere özlem! Ayça Ayşin Turan'dan hınzır pozlar! 10

Takipçileri için Pazar günü verdiği pozlarda biraz da hınzırlık yapan bir ifadeyle poz vermiş oyuncu. Hayranlarının büyük bir ilgiyle paylaşımlarını takip ettiği Ayça Ayşin Turan, eklediği 4 fotoğrafın sonuncusunda da beklenmedik bir hareketle gülümsetiyor…

İrem Helvacıoğlu peruk mu takmış? Ebru Şahin'den eski günlere özlem! Ayça Ayşin Turan'dan hınzır pozlar! 11

atv’nin Pazar akşamları ekrana gelen dizisi Hercai için Mardin’de olan oyuncunun yaptığı son paylaşım ise yakın arkadaşı Gözde Telek ile.

Kafasından bandanası ile poz veren oyuncunun bu pozunun eski olduğu anlaşılıyor. Zira ne kendisinde, ne arkadaşında, ne de arkada görülen insanlarda maske yok. Görünen o ki oyuncu tbt yapmış ve herkesin normale dönmeyi arzu ettiği bir dönemde eski günlere gönderme yapmış…

İrem Helvacıoğlu peruk mu takmış? Ebru Şahin'den eski günlere özlem! Ayça Ayşin Turan'dan hınzır pozlar! 12

İrem Helvacıoğlu’nun bu pozunu görenler ise şaşırdı. Bir filtre mi kullandı, yoksa peruk mu var saçında tam anlaşılamadı.

Kısa bir süre önce, Özcan Deniz ile başrolünde oynadığı Star TV’nin Seni Çok Bekledim dizisinin final yapacağı haberi gündeme gelmişti.

“Dizide zaman atlaması mı yaşanacak finalde?” sorusunu doğuruyor oyuncunun bu paylaşımı. Bakalım altından ne çıkacak?

İrem Helvacıoğlu peruk mu takmış? Ebru Şahin'den eski günlere özlem! Ayça Ayşin Turan'dan hınzır pozlar! 13