Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancı dizisiyle ilgili çok önemli yeni bir karar!

Yalancı dizisiyle ilgili çok önemli yeni bir karar!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin büyük iddialarla başlattığı ancak reytinglerde bir türlü başarı yakalayamadığı yeni dizisi Yalancı dizisi yedinci bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ancak bu hafta dizinin yeni bölümü yayınlanmıyor. Muhtemelen nedeni, gününün değişmesi.

Başrollerini Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin paylaştığı Yalancı dizisi ilk bölümlerinde ortalamanın altında gerçekleşen reytingler nedeniyle sıkıntılı bir süreci işaret ediyor. Ancak dizinin yayınına henüz son verilmedi.

Yalancı yedinci bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ancak yeni gününde. Daha önceleri cuma akşamları yayınlanan Yalancı dizisi bundan sonra salı akşamları yayınlanacak. Yalancı’nın yeni bölümü 7 Kasım Salı akşamı ekrana gelecek.

Ancak bu durum Yalancı’nın gidişatıyla ilgili aşağı yukarı bir fikir veriyor. Genellikle reytingleri kötü giden dizilere bir şans daha vermek üzere günü değiştiriliyor. Eğer dizi o gün de başarılı olamazsa genellikle final yapmasına karar veriliyor.

Dolayısıyla reytinglerde başarısız olan Yalancı, yeni gününde başarılı olamazsa muhtemelen final yapmasına karar verilecektir. Yalancı’nın yeni bölümünde şunlar olacak:

Görkem’in Deniz’i uyardığı tanıtımda Mehmet Emir, Doruk’un öğretmenine yemeğe çıkmayı teklif ediyor. Deniz ise bu yemeği engellemek için Hilal’le konuşuyor. Yasemin, Deniz’e kendini affettirmeye çalışırken Murat’ın “Bir ipucu buldum” sözleri merak uyandırıyor. Deniz’in salonunda Mehmet Emir’in yemeğe davet ettiği Hilal’in bulunması ise izleyenleri şok ediyor.