Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in göz kamaştıran haline, Kerem Bürsin de kayıtsız kalamadı!

Hande Erçel’in göz kamaştıran haline, Kerem Bürsin de kayıtsız kalamadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Birlikte Maldivler’e gittikten sonra aralarındaki aşk dedikoduları da iyice alevlenen Kerem Bürsin ve Hande Erçel cephesinden, ikilinin hayranları daha bir merakla paylaşım bekliyor artık! Fox TV’de yayınlanan dizileri Sen Çal Kapımı sezon finali verdikten sonra tatile gittikleri ortaya çıkmıştı.

Dizide Serkan ve Eda ismiyle aşk yaşayan iki kişiyi oynayan ikili, ekran uyumları da tutunca, hayranları tarafından çılgınlar gibi takip edilmeye başlandılar. Aralarında bir aşk yaşanmasını da çok isteyen hayranların bu istekleri kabul olmuş gibi görünüyor!

En azından Maldivler’e birlikte gitmiş olmaları ve oradan yaptıkları paylaşımlar, aşk iddialarını köpürtecek cinsten. Ancak ikilinin sezon arasında bir süre dinlenmek için özel bir programla gönderilmiş olmaları ihtimali de var.

Türkiye’ye dönen oyuncuların daha sonra birlikte bir pozlarının ortaya çıkmaması da kafaları karıştırdı! “Acaba reklam için fırsatı mı kullandılar?” da dedirtiyorlar.

Havalimanında elele olduklarına dair ortaya çıkan fotoğraftaki kişilerin onlar olup olmadıkları da kesin değil! Zira sadece Hande Erçel olduğu ileri sürülen kişinin yüzü görünüyor, o da maskeli!

Hande Erçel'in göz kamaştıran haline, Kerem Bürsin de kayıtsız kalamadı! 9

Bu durumun altından ne çıkacak zaman gösterir ama iki oyuncunun, normalde de iyi anlaştıkları, sette birbirleriyle şakalaşıp eğlendikleri de zaten biliniyor.

Yakınlıkları işlerindeki başarıyı da etkilemekte. Hande Erçel, son yaptığı paylaşımda sahil kenarında görülüyor. Oyuncu, hayranları tarafından beğeni toplayan bu iki pozunu paylaştı ve kısa sürede yorumlar, beğeniler çığ gibi büyüdü…

Hande Erçel'in göz kamaştıran haline, Kerem Bürsin de kayıtsız kalamadı! 10

Dekolteli pozu ile görülen oyuncuya beğeni yapanlar arasında Kerem Bürsin’in de olması dikkatlerden kaçmadı…

Hande Erçel'in göz kamaştıran haline, Kerem Bürsin de kayıtsız kalamadı! 11