Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli’nin neşesi, fotoyu görenlere geçiyor! Buğra Gülsoy, evinde bile karizmatik!

Aras Bulut İynemli’nin neşesi, fotoyu görenlere geçiyor! Buğra Gülsoy, evinde bile karizmatik!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay -Ekranların sevilen iki dizisinin beğenilen iki oyuncusu Aras Bulut İynemli ve Buğra Gülsoy, oyunculuklarıyla övgü alan isimler. İki oyuncu da rol aldıkları dizilerle hayran kitlesini büyütürken, beğeni toplamaya da devam ediyorlar. Yapımcıların peşinde koştukları iki oyuncu, şu sıralar dizileriyle gündemde.

Aras Bulut İynemli, yakında final yapacak Çukur dizisi ile 4 sezondur ekranda. Oyuncu, İçerde dizisinde gösterdiği başarının ardından, Çukur dizisinin Yamaç’ı olarak o kadar iyi bir oyunculuk sergiledi ki artık onu kimse tutamaz!

Mayıs sonunda final yapacak olan Çukur’dan sonraki projesi şimdiden merak konusu olmakta. Genç oyuncu, başarılı performansının yanı sıra esprili ve samimi kişiliğiyle de çok seviliyor.

Instagram hesabını takip edenler, eğlenceli, enerjik, cana yakın kişiliğinin de farkında. Oyuncunun son pozlarından birindeki içtenlikli gülüşü ise fotoğrafa bakanları da gülümsetecek kadar neşe saçıyor…

Aras Bulut İynemli'nin neşesi, fotoyu görenlere geçiyor! Buğra Gülsoy, evinde bile karizmatik! 8

Buğra Gülsoy ise Kızım dizisinin ardından bambaşka bir proje ile ekranlara geldi ve rolünün hakkından da başarıyla kalkıyor. Dönem dizisi olan ve TRT1’de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu’da Melikşah Sultan’a hayat veriyor.

Büyük Selçuklu İmparatoru Melikşah’ı oynamak için imajını da değiştirdi. Sakallarını ve saçlarını uzatan oyuncu, dizi sürdüğü müddetçe de aynı imajla devam edecek.

Onu dönem kostümleri içinde görmeye alışanlar, günlük hayattaki kıyafetleri ile biraz garipsemeye bile başladı. Ancak evinin bahçesinde güneşlenen oyuncunun spor kıyafetli hali de karizmayı elden bırakmadığının bir göstergesi…

Aras Bulut İynemli'nin neşesi, fotoyu görenlere geçiyor! Buğra Gülsoy, evinde bile karizmatik! 9