Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’i Selin Genç, Lübnan’da ortaya çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’i Selin Genç, Lübnan’da ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova ile ekranlara gelen Selin Genç, henüz yeni mezun ve ilk kez bir dizide rol alıyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi, onun için çok kıymetli bu nedenle. Tanınmasını sağlayan ve kariyerinin daha ilk basamağında büyük bir sıçrayış yaşamasını sağlayan dizide, Gülten karakterini başarıyla oynuyor.

Selin Genç, çekimleri Adana’da yapılan dizinin setinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekerken, ayrıca bol bol kendi fotoğraflarını da paylaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde havanın sıcak olmasını fırsat bilip, Mersin’de bikinili denize girerken çekilen videosunu instagram sayfasında yayınlayınca da magazinin gündemine gelmişti.

1994 İstanbul doğumlu olan oyuncu, aslen Adanalı. Memleketinde olmanın da keyfini sürüyor şu sıralar. Dilek Sabancı Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunu olan oyuncu, ortaokul yıllarından beri oyunculuk hayali kurmuş.

Sonunda Bir Zamanlar Çukurova ile büyük kitleler tarafından da tanınmayı başarmış ve adından övgü ile söz ettiren bir isim.

Ancak görünen o ki ünü Türkiye sınırlarını da aşmış! Selin Genç, instagram sayfasından yaptığı paylaşımla, haftasonu Lübnan’a gittiğini ve MTV’de bir canlı yayına katıldığını da gösterdi.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç, Lübnan'da ortaya çıktı! 13

Bir dizi program için hafta sonu Lübnan’a uçan oyuncu, Beyrut’a indikten sonra yaptığı paylaşımla hayranlarını da şaşırttı. Hafta sonu için çeşitli programlara katılacağı ve röportajlar vereceği anlaşılan oyuncu, daha sonra aşağıdaki paylaşımları yaptı…

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç, Lübnan'da ortaya çıktı! 14

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç, Lübnan'da ortaya çıktı! 15

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç, Lübnan'da ortaya çıktı! 16

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç, Lübnan'da ortaya çıktı! 17

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç, Lübnan'da ortaya çıktı! 18

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç, Lübnan'da ortaya çıktı! 19