Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Zamanlar Çukurova, Kanunsuz Topraklar ile Yalancılar ve Mumları dizilerinde son durum!

Bir Zamanlar Çukurova, Kanunsuz Topraklar ile Yalancılar ve Mumları dizilerinde son durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda yeni diziler ve geçen sezondan gelen yapımlar ekranda büyük bir reyting yarışı yapacak. Kanallar çok iddialı projeler hazırladı. Bu projeler için de çekimlere başlandı.

Fox TV ekranında yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar isimli dizi için ekip bir süredir çalışmalarını sürdürüyordu. Uğur Güneş ile Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi yeni dönemin en güçlü hikayelerinden birisini ekrana yansıtacak. 1940’lı yıllarda geçen hikayede maden ocaklarında yaşananlar ve büyük bir aşkı ekranda göreceksiniz. Dizinin ilk fragmanının da çok yakında izleyici ile buluşması bekleniyor. Önümüzdeki iki üç gün içinde dizinin ilk görüntüleri yayınlanacak.

Bir başka etkileyici yeni dizi Yalancılar ve Mumları için de geniş bir kadro kuruldu. Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Feyyaz Duman, Melike Güner, İlker Kızmaz ve İsmail Demirci gibi başarılı isimler dizinin başrolünde buluştu. Çok başarılı bir yapım olması beklenen Yalancılar ve Mumları dizi ekibi de çekimlere başladı.

atv ekranlarında yayınlanan ve ilk 3 sezonu çok başarılı geçen Bir Zamanlar Çukurova’dan da haber var. Hande Soral’ın dördüncü sezonunun başında ekipten ayrılacağı ortaya çıktı. İbrahim Çelikkol’un katılması ile dizinin yeni sezonda da ses getirmesi bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova ekibi geçtiğimiz gün Adana’da çekimlere başladı. Dördüncü sezondan ilk görüntüler de oyuncular tarafından paylaşılmaya başlandı. Yeni dönemde hikayesi çok değişecek olan atv dizisinin yine yüksek reytingler elde etmesi bekleniyor.