Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in İtalya seyahati sosyal medyayı salladı!

Hande Erçel’in İtalya seyahati sosyal medyayı salladı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay –Sen Çal Kapımı dizisinin yurt dışında gördüğü ilgi sayesinde kariyerinin en büyük çıkışını yapan Hande Erçel, İtalya’ya bir seyahat gerçekleştirdi. Erçel’in seyahati başarılı oyuncuyu sosyal medyada gündem maddelerinin birincisi yaptı.

Başrolünü Kerem Bürsin’le paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin sona ermesinden sonra setlere hala geri dönüş yapmayan Hande Erçel bu süreçte marka yüzü olduğu şirketlerin reklam filmlerinde oynamaya devam ediyor. Güzel oyuncu Disney Plus’la da bir anlaşma yaptı.

Dizi sona erdikten sonra aynı zamanda gerçek hayatta sevgilisi olan Kerem Bürsin’le ayrılığıyla gündeme gelen güzel oyuncu moral toplamak için İtalya’ya bir seyahat gerçekleştirdi. Hande Erçel’e Milano şehrine yaptığı yolculuğa ablası Gamze Erçel de eşlik etti. İki kız kardeşin bu seyahatten paylaştığı fotoğraflar ünlü oyuncuyu dünyanın birçok ülkesinde sosyal medyada gündemin zirvesine yerleştirdi.

Hande Erçel’in İtalya’da çektirdiği fotoğrafları paylaşan ve oyuncuya olan sevgilerini dile getiren hayranları Hande Erçel’i Twitter’ın en çok konuşulan konusu haline getirdi. Hande Erçel, Filipinlerde bile gündeme yerleşti.

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinin ardından İtalya’da da çok büyük bir hayran kitlesi edindi. Sen Çal Kapımı dizisi İtalyan bir yayınevi tarafından kitap haline getirilmişti. Kitap yayınlandıktan sonra büyük ilgi görmüştü.

Son yılların büyük dikkat çeken genç oyuncularından birisi de Hande Erçel. Özellikle Kerem Bürsin ile birlikte başrolünde oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinin ardından sadece yurt içinde değil, uluslararası alanda da çok büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Güzel oyuncu son olarak,14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayacak olan Disney Plus’la anlaşma yaptı.

Ancak Disney Plus’la yapılan anlaşmalara göre oyuncular bu platform dışında herhangi bir kanal ya da platformun yapımlarında rol alamayacak. Dolayısıyla Hande Erçel de çok yakında muhtemelen Disney Plus için çekilecek yeni bir dizide rol alacak.