Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Sevda Erginci’den kapak yıldızı olduğu dergide övgü dolu sözlerle bahsedildi!..

Oyuncu Sevda Erginci’den kapak yıldızı olduğu dergide övgü dolu sözlerle bahsedildi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Günümüzün beğenilen genç kadın oyuncularından Sevda Erginci, ekrana son olarak Elkızı dizisiyle gelmişti. Fox TV’de yayınlanan dizi sezona iddialı bir giriş yapsa da reytingleri düşük geldiği için sezon sonunu göremeden final yaptı.

Sevda Erginci de yeni bir dizi anlaşması yapmaktansa tercihini  ‘oyuncuların er meydanı’ olarak tabir edilen tiyatro sahnesinden yana kullandı.

Defne Kayalar, Engin Hepileri ve Doğa Halis ile birlikte Anne isimli tiyatro oyununda rol alan oyuncu Re Touch Mag Dergisi’nin Nisan ayı sayısına kapak oldu.

Dergi için objektif karşısına geçen oyuncu verdiği birbirinden çarpıcı pozları  instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı. Sevda Erginci hayranları, oyuncunun fotoğraflarını çok beğendi.

Oyuncu Sevda Erginci'den kapak yıldızı olduğu dergide övgü dolu sözlerle bahsedildi!.. 8

Re Touch Mag Dergisi’nde ünlü oyuncu için şu ifadeler kullanıldı; “Badem gözlerine baktığınız anda sizi etkisi alanına alıyor. Saygılı, güzel, kibar ve çok çalışkan. Her role ve ortama uyum sağlaması da ayrı bir özelliği. Saatlerce oturup sohbet edebiliyorsunuz. Son zamanların dikkat çeken oyuncusu Sevda Erginci, Re Touch Mag’in bu ayki kapak konuğu.”

Öte yandan, Sevda Erginci’nin rol aldığı, 17 Mart’ta Moda Sahnesi’nde prömiyerini yapan Anne oyununun biletlerinin satışa çıkmasıyla birlikte hızla tükenmesi de büyük dikkat çekmişti.

Oyuncu Sevda Erginci'den kapak yıldızı olduğu dergide övgü dolu sözlerle bahsedildi!.. 9

Oyuncunun hayranları oyuna yoğun ilgi gösterdi. Oscar ödüllü Fransız yazar Florian Zeller’ın yazdığı bir tiyatro metni olan ‘Anne’, Anthony Hopkins’e de Oscar kazandıran 2018 yapımı ‘Baba’ ve ‘Oğul’ ile birlikte üçlemenin bir parçası.

Başarılı oyuncu Onur Ünsal’ın da ilk yönetmenlik deneyimi olan Anne’nin dekor ve ışık tasarımını Cem Yılmazer, müzik ve ses tasarımını Mert Üçer, kostümlerini ise Hazal Gürel yapıyor.

Oyun,  9 Nisan’da Fişekhane’de ve 27 Nisan’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşacak.