Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in paylaşımına, Kerem Bürsin’den ateş emojili yorumu gecikmedi!

Hande Erçel’in paylaşımına, Kerem Bürsin’den ateş emojili yorumu gecikmedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte rol alan Kerem Bürsin ve Hande Erçel, hayranları tarafından birbirlerine çok yakıştırılıyorlar. Romantik komedi türündeki dizide iki aşığı oynayan Erçel ve Bürsin, ekran uyumunu yakalamış iki oyuncu. Ancak aralarında bir ilişki olduğu şeklinde pek çok kez de haber oldular.

Tüm bu haberleri yalanlasalar da yine de hayranları onları yakıştırmaktan vazgeçmiyorlar. Birbirlerinin sosyal medya paylaşımlarına yaptıkları yorumlar ve beğeniler de dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz hafta sette bazı kişilerin koronaya yakalanması nedeniyle Sen Çal Kapımı dizisinin çalışmalarına ara verilmişti. Sezon finali bu hafta ekrana gelecek dizinin.

Eda ve Serkan karakterlerinin hikayesinin de kanal tarafından devamına karar verildi. Yani dizi final yapmayacak. Haziran ayında yeniden ekrana gelecek. Sadece kısa bir ara veriyor.

Oyuncuların sosyal medyadan sıklıkla yaptığı paylaşımlar, Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranlarının gündemini oluşturuyor adeta!

Hemen her paylaşımları dikkat çekerken, birinin yaptığı paylaşıma, bir diğerinin mesajı da merakla bekleniyor.

Son olarak Hande Erçel, aşağıdaki paylaşımları yaparken, Kerem Bürsin de bir mesaj yazmak yerine çoğu kez olduğu gibi yine ateş emojili bir yorum yaptı.

Hande Erçel'in paylaşımına, Kerem Bürsin'den ateş emojili yorumu gecikmedi! 9

Erçel de bu mesaja çiçek emojisi ile verdi yanıtını. Sırf bu mesajlaşma bile ikilinin hayranlarını coşturmaya yetti. Sosyal medyada hemen konuşulmaya başladı bu durum…

Hande Erçel'in paylaşımına, Kerem Bürsin'den ateş emojili yorumu gecikmedi! 10

Hande Erçel'in paylaşımına, Kerem Bürsin'den ateş emojili yorumu gecikmedi! 11