Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam, Yasak Elma’ya dönen Barış Kılıç ile hayranlarına güzel bir sürpriz yaptı!

Şevval Sam, Yasak Elma’ya dönen Barış Kılıç ile hayranlarına güzel bir sürpriz yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisine yeniden gelen Barış Kılıç, izleyiciyi de çok mutlu etti. Kaya karakterini oynayan oyuncunun hikayeye yeniden dahil olması, en çok da Şevval Sam’ın hayat verdiği Ender ile Kaya aşkının yarım kalmasına üzülenleri çok sevindirdi.

Hayranlarının Enkay olarak adlandırdığı çiftin hikayesi, gençlik yıllarında başlamıştı. Ender’in Kaya’dan bir oğlunun olduğu ve onu evlatlık verdiği öğrenilmiş, daha sonra oğulları Yiğit ortaya çıkmıştı.

Yaşadıkları kötü günleri geride bırakıp, birbirleriyle olan sorunları da hallettikten sonra Kaya ve Ender evlenmişti. Dizinin entrikacı kadını Ender, ne yazık ki kendisinden çok farklı olan, dürüst ve saydam bir karakter olan Kaya’ya yanlışlar yaptı.

Şevval Sam, Yasak Elma'ya dönen Barış Kılıç ile hayranlarına güzel bir sürpriz yaptı! 9

Kaya, hayatında artık gizem, oyun, plan istemediğini açık bir dille anlatsa da Ender’in yaptıklarına dayanamayıp gitmişti. Onun son yazdığı bir mektupla Yiğit’i de alıp gitmesi, Enkay’cıları da çok üzmüştü.

İkilinin aşkının bu şekilde bitmesinden dolayı dizinin takipçileri yarım kalan bu aşkın sürmesini istiyordu. Sonunda Kaya, yeniden döndü. Barış Kılıç diziye tekrar geldi.

Şevval Sam, Yasak Elma'ya dönen Barış Kılıç ile hayranlarına güzel bir sürpriz yaptı! 10

Tabii Ender ve Kaya, kaldıkları yerden devam edebilecek mi, aşkları sürecek mi izleyip göreceğiz ama 85. bölümde giden Kaya’nın 106. bölümde dönüşü, sevinçle karşılandı.

Şevval Sam da hayranlarına bir güzel sürpriz daha yaptı. Barış Kılıç ile sette çekilen bir pozlarını paylaşarak “Evet Enkaycılar mutlu musunuz bakalım?” diye sordu…

İşte o paylaşım…

Şevval Sam, Yasak Elma'ya dönen Barış Kılıç ile hayranlarına güzel bir sürpriz yaptı! 11