Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel’in reddettiği, Demet Özdemir’in kabul ettiği dizinin erkek başrolü için yine aynı kişi gündemde!

Hande Erçel’in reddettiği, Demet Özdemir’in kabul ettiği dizinin erkek başrolü için yine aynı kişi gündemde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Demet Özdemir, son dönemin en popüler, genç ve başarılı oyuncularından. İki oyuncu, geçtiğimiz günlerde bir diziyle gündeme geldiler. Hande Erçel’in rolü bir sahne nedeniyle kabul etmediği, Demet Özdemir’in ise teklifi kabul ettiği konuşulmakta. Bu diziyle ilgili erkek başrol arayışında ise ilginç bir durum yaşanıyor!

Malum son günlerde Disney Plus ismini çok duyar olduk! Dünyaca ünlü platformun Türkiye pazarına giriş yapmasıyla birlikte dizi sektöründe bir heyecan yaşanıyor! Son yılların oyunculukları ile öne çıkan, dizileri ile çok konuşulan isimleri, birer birer Disney Plus Türkiye için seçilmeye ve imzalar atılmaya başlandı.

Bu isimler arasında Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Aras Bulut İynemli, Can Yaman, Kerem Bürsin gibi dikkat çeken oyuncular var. Ayrıca Hande Erçel ve Demet Özdemir de bu isimler arasında yer alıyor. Dijital platform Disney Plus için bazı dizilerin çekimleri başladı bile. Yine iddialı bir yapım ile ilgili ise kulislerde bazı konular gündeme gelmekte.

Hande Erçel'in reddettiği, Demet Özdemir'in kabul ettiği dizinin erkek başrolü için yine aynı kişi gündemde! 9

Bu bilgilerden en dikkat çekeni, ‘Dünya İle Benim Aramda’ isimli dizi ile ilgili. Bu dizi için ilk önce Hande Erçel ve Buğra Gülsoy’un ismi geçti. Gülsoy ile partner olacak olan Hande Erçel’in senaryodaki bir sevişme sahnesine takıldığı ve bu konunun senarist Pınar Bulut’a iletildiği, ancak onun da geri adım atmadığı gündeme gelmişti.

Hande Erçel’in bu sahne nedeniyle diziyi kabul etmemesinin ardından ise Demet Özdemir’e teklif götürüldüğü ve onun kabul ettiği. Fakat Özdemir’in teklifi kabul etmesiyle birlikte başrol ismin de Buğra Gülsoy değil, Kerem Bürsin’in olmasının kararlaştırıldığı konuşulmuştu.

Hande Erçel'in reddettiği, Demet Özdemir'in kabul ettiği dizinin erkek başrolü için yine aynı kişi gündemde! 10

Yaşanan bu oyuncu seçimi sürecinde Kerem Bürsin ile anlaşma sağlanamadığı böylece de Demet Özdemir’in rol alacağı ‘Dünya İle Benim Aramda’ dizisine partneri olarak Buğra Gülsoy’un düşünüldüğü iddialar arasına girdi!

Buğra Gülsoy’un, önce seçilip Hande Erçel rolü kabul etmeyince vazgeçilmesi ve sonrasında Kerem Bürsin’in de rolü geri çevirmesiyle tekrar dizinin erkek başrolü olarak düşünülmesi sonrasında ilginç bir sürece dahil oldu!

Gülsoy, bakalım Demet Özdemir ile dizide partner olma konusuna olumlu bakacak mı? Ya da önce kendisine teklif edilip vazgeçilen işi yeniden kabul edecek mi? Henüz bu konuda bir netlik yok. Görüşmelerin devam ettiği konuşuluyor.

Hande Erçel'in reddettiği, Demet Özdemir'in kabul ettiği dizinin erkek başrolü için yine aynı kişi gündemde! 11

Oyuncu, son dönemde çok konuşulan Uyanış Büyük Selçuklu isimli dönem dizisinde, Büyük Selçuklu Devleti’nin tarihe geçen hükümdarı Melikşah’ı başarı ile canlandırmıştı. Bir sezon süren dizinin ardından da Fox TV için çekilen Misafir dizisinde Hazal Kaya ile kamera karşısına geçmişti ancak bu dizinin reytingleri düşük gelince, bir kaç bölümde ekrandan kaldırılmıştı.

Başarılı ve güçlü bir oyunculuk ile rol aldığı her yapımda adından söz ettiren Buğra Gülsoy’un yeni sezonda Disney Plus projesinde yer alma ihtimali hala var. Henüz net bir yanıt vermese de oyuncunun projeye sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında…