Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ekin Mert Daymaz ile aşk iddiası için Melisa Şenolsun kısa ve net yanıt verdi!

Ekin Mert Daymaz ile aşk iddiası için Melisa Şenolsun kısa ve net yanıt verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisi Melisa Şenolsun’un mutluluk nedeni oldu! Ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, Masumlar Apartmanı isimli TRT1 dizisinde yer alıyor. Rüya isimli karakteri canlandıran oyuncu, salı akşamları izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Dizinin ikinci sezonunda hikayeye dahil olan oyuncu, Han karakterinin sevgilisi Rüya rolüyle hayranlarını etkilemeye devam ediyor. Eski sevgilisi Umut Evirgen ile tesadüfen karşılaştığı gecenin ardından kameralar tarafından görüntülenen oyuncu, dizideki mutluluğunu ifade etti.

Melisa Şenolsun, “Masumlar Apartmanı’ndayım, keyfim çok yerinde” diye konuştu. Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşadığı iddiaları da ortaya atılmıştı. Oyuncu, bu aşk iddiasının gerçek olmadığını, zaten böyle bir şey olsa söylemekten çekinmeyeceğini ifade etti.

Melisa Şenolsun, hayatında birisi olmadığını ve olur ise bunu kimseden saklamadan yaşayacağını dile getirdi. Oyuncunun net bir şekilde kendisine sorulan soruları yanıtlaması, özgüveninin yüksek olduğunu da anlatmaya yetiyor.

Melisa Şenolsun, aşklarını saklamadan yaşayan ama bununla gündeme gelmek istemeyen, setlerdeki başarılı oyunculuk performansları ile konuşulmak isteyen oyunculardan birisi…