Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hayaller ve Hayatlar dizi setinde Özge Gürel’e sürpriz doğum günü kutlaması

Hayaller ve Hayatlar dizi setinde Özge Gürel’e sürpriz doğum günü kutlaması

tarafından ker_def

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği yeni beIN ORIGINALS dizisi “Hayaller ve Hayatlar” ilk bölümüyle 17 Şubat Perşembe günü dijital içerik platformu beIN CONNECT’te izleyici karşısına çıkmak için gün sayarken çekimler de bir yandan devam ediyor.

Dizinin başrol oyuncularından Özge Gürel’e sette sürpriz yapıldı ve doğum günü için pasta kesildi. Tüm oyuncu arkadaşlarının ve yapım ekibinin birlikte organize ettiği kutlamada güzel oyuncu şaşkınlığını gizleyemedi ve herkese teşekkürlerini iletti. Neşeleri yüzlerinden okunan ekip bol bol fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi.

Hayaller ve Hayatlar dizi setinde Özge Gürel'e sürpriz doğum günü kutlaması 7

Dört yakın arkadaşın farklı hayatlarını; hayalleri ve gerçekleri arasındaki çatışmayı izleyiciyle buluşturacak olan dizinin kadrosunda önemli isimler bir araya geldi.

Özge Gürel’in yanı sıra; Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Halil İbrahim Kurum, Özge Özacar gibi yıldız isimler dizinin kadrosunda yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor.

Hayallerinin peşinde koşarken hayata yakalananların hikayesini anlatan Hayaller ve Hayatlar dizisinin ilk bölümünü 17 Şubat perşembe günü izleyebilirsiniz.