Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in şu aralar en büyük keyfi, onlarla oynamak!

Hande Erçel’in şu aralar en büyük keyfi, onlarla oynamak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finali yapmasının ardından kısa bir Maldivler tatili yapmıştı. Aşk dedikodularını arttıran paylaşımlarıyla, tatile Kerem Bürsin’in de gittiği ortaya çıktı. Ablası, eniştesi ve yeğeni Mavi de tatilde ona eşlik ettiler.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel aşkının doğru olup olmadığı konusunda kimse net değil! Maldivler dönüşünde elele görülen kişilerin onlar olduğu söylendi ama ikiliye benzetmeyenler de çoktu!

Aralarında aşk olsa da olmasa da sosyal medyadan öyle bir rüzgar çıktı ki dizileri de kendileri de gündemden inmiyorlar! Haziran ayında yeniden ekrana gelmesi beklenen dizinin çekimleri henüz başlamadı.

Hande Erçel, şu sıralar evinde dinleniyor, bol bol bahçe keyfi yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yüzü olduğu markanın çekimleri için objektif karşısına çıktı.

Hande Erçel'in şu aralar en büyük keyfi, onlarla oynamak! 7

Boş kalan zamanlarının büyük çoğunluğunu da evdeki iki sevimli köpeğiyle geçiriyor oyuncu. Köpekleriyle eğlenen, onlarla şakalaşan, oyunlar oynayan oyuncu, son yaptığı paylaşımda da kısa bir video ile o keyifli anlarını paylaştı…