Ana sayfa Sosyal Medya Kağıt Ev’de gerim gerim gerilenlere, Nur Fettahoğlu’ndan kamera arkası sürprizi!

Kağıt Ev’de gerim gerim gerilenlere, Nur Fettahoğlu’ndan kamera arkası sürprizi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Star TV’de ekrana gelen Kağıt Ev dizisinin henüz 3 bölümü ekrana geldi ama diziyi izleyenleri geren hikayenin devamı merakla bekleniyor. Kadrosu ile beğeni toplayan dizi, aynı zamanda hikayesi ile de sevildi. Reytingleri pek beklendiği gibi gitmese de Kağıt Ev’i izleyenler, yaşanan cinayet ve ardından gelenleri heyecanla izliyor.

Kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Helin Kandemir, Nejat Uygur’un rol aldığı dizide, dışarıdan gayet normal görünen bir ailenin içindeki sırlar, teker teker ortaya dökülüyor.

Başlangıçta çizilen imajlarıyla, kızlarının işlediği cinayeti örtmeye çalışan anne babanın tavırları, hayatları, geçmişleri, sırları ile dizi merakla izlenmekte.

Nur Fettahoğlu, dizide Aylin isimli başarılı bir hukukçu kadını oynuyor. Evli ve 2 çocuk annesi Aylin’in, kızının cinayetini gizleme çabaları sırasında, geçmişindeki sırlar da dökülecek…

Fettahoğlu, Babil dizisinden sonra Kağıt Ev ile ekrana döndü. Rol aldığı her projede oyunculuğu ile konuşturuyor! Son derece zor rollerin altından da başarı ile kalkıyor ve övgü topluyor.

Oyuncunun sosyal medya hesabını takip edenler ise ne kadar esprili, eğlenceli bir kişilik olduğunu da görebiliyor. Kamera önünde yaşanan dram ve gerilime karşın, kamera arkasında tüm oyuncuların gayet keyifli oldukları da onun paylaşımıyla ortaya çıkmakta.

Dizideki Aylin’in aksine yaramaz halleriyle fotoğraf çekiminde de sakin durmamış ve eğlenceli pozlara katılmış oyuncu…

Kağıt Ev'de gerim gerim gerilenlere, Nur Fettahoğlu'ndan kamera arkası sürprizi! 9

Dizinin oyuncularının sette çok iyi anlaştıkları bu pozlardan da görülebilir. Fettahoğlu, eğlenceli kareye ‘yorumsuz’ notunu da düşmüş…

Kağıt Ev'de gerim gerim gerilenlere, Nur Fettahoğlu'ndan kamera arkası sürprizi! 10

Fettahoğlu, kızı Elisa ile çekilen bir başka pozunu da paylaştı son olarak. Anne olunca annesini daha iyi anladığını aktaran oyuncu, yaklaşan Anneler Günü’ne dikkat çekmekte…

Kağıt Ev'de gerim gerim gerilenlere, Nur Fettahoğlu'ndan kamera arkası sürprizi! 11