Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin’den 20’li yaşlar akımına özel poz! Hiç bir değişiklik yok sanki!

Ebru Şahin’den 20’li yaşlar akımına özel poz! Hiç bir değişiklik yok sanki!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hercai dizisindeki Reyyan karakteri ile büyük bir hayran kitlesi edinen Ebru Şahin, şu sıralar yoğun geçen bir sezonun ardından dinlenmekte. Atv’de yayınlanan ve başrolünü Akın Akınözü ile paylaştığı Hercai, iki hafta önce ekrana veda etmişti.

Daha önce başka dizilerde de rol alan Ebru Şahin, İstanbullu Gelin dizisindeki Burcu karakteri ile dikkatleri çekmişti. Sonrasında Yasak Elma’ya konuk oyuncu olan ve psikopat bir pilotu oynayan Ebru Şahin, en büyük çıkışını Hercai ile yakaladı.

Kariyerinde önemli bir sıçrama yaşatan dizinin ardından, şimdi yeni projesi hayranları tarafından merakla bekleniyor. Genç oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını da habersiz bırakmıyor.

Dizinin çekimleri bittikten sonra Mardin’den İstanbul’a gelen oyuncu, pandemi sürecinde çok fazla dışarı çıkamadığı için evde boyama yaptığını bazı paylaşımlarında da göstermişti.

Ebru Şahin, instagram hesabıdan son olarak aşağıdaki fotoğrafını paylaştı. Oyuncu, 20’li yaşlar challenge akımı için paylaştı fotoğrafını.

1994 doğumlu olan oyuncu, şu anda 27 yaşında. Dolayısıyla 7 yıl önceki hali ile şu andaki hali arasında ciddi bir fark yok.

Yine de hayranları oyuncunun çok fazla değişmediği yönünde yorumlar yapıyorlar. Ebru Şahin, fotoğrafa “Sağdaki ilk ajans fotoğrafım, aynı gün hayatımın ilk oyunculuk deneyimi için seçmelere gitmiştim. Zaman çabuk geçiyor” notuyla da fotoğrafın kendisi için anlamını aktarmış…

Ebru Şahin'den 20'li yaşlar akımına özel poz! Hiç bir değişiklik yok sanki! 7