Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 17-23 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Hande Kazanova 17-23 Haziran Haftalık Burç Yorumları

tarafından ker_def

Oyunculuğunun yanı sıra astroloji uzmanlığı da bulunan Hande Kazanova. haftalık burç yorumlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Hem internette hem de televizyon ekranlarında burç yorumlarında bulunan Kazanova, 17-23 Haziran 2019 haftalık burç yorumlarını paylaştı.

Astroloji uzmanı Hande Kazanova cevapla.tv kameralarına yeni haftanın neler getireceğini anlattı. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İHande Kazanova ile haftalık burç yorumlarının tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Kazanova, ayrıca şu noktalara dikkat çekiyor: “Haftaya Yay Burcu’nda oluşacak bir Dolunay ile başlıyoruz. Dolunay, Jüpiter ile birleştiği için ve olumlu birtakım konu ve olayların karşımıza gelmesi söz konusu olacak.

Yayıncılık, ticaret ve yabancı insanlarla yapılacak olan işler ile eğitim alanında güzel sonuçlarla karşılaşabiliriz. Abartmamaya özen göstermeliyiz. Yaptığımız işlerle diğer insanlar arasındaki bağlantıda hayal kırıklığına uğrayabiliriz.

Gerçekçi adımlar atmaya özen göstermeliyiz. Söylediklerimize dikkat etmeli, tehlikeli yerlerden ve olaylardan uzak durmalıyız. Cuma gününden sonra ev ve aile konuları ön plana geçmeye başlayacak. Güzel bir hafta diliyorum.”