Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova haftalık burç yorumu… Bu hafta iletişim ve alışverişlere çok dikkat edin!

Hande Kazanova haftalık burç yorumu… Bu hafta iletişim ve alışverişlere çok dikkat edin!

tarafından ker_def

Burç yorumları konusunda dikkat çeken isimlerden birisi olan Hande Kazanova, Mars-Neptün dik açısını ele alarak hafta olabileceklerle ilgili tahminlerde bulundu.

Televizyongazetesi/Detay – Kazanova, özellikle iletişim ve alışverişlerde yanlış yönlendirmelerin devrede olabileceğine dikkat çekerek hayal kırıklığı yaşanmasına neden olacak bu durumlar için temkinli olmayı öneriyor.

Hande Kazanova, enerjinin düşük olabileceği haftada, kafa karıştıran durumların da oluşabileceğine dikkat çekmekte.

İşte Hande Kazanova’nın bu haftanın genelini yorumladığı o paylaşımı:

Günaydın??? Haftasonunuz şahane geçsin ☘️☘️☘️ Bugün devreye giren Mars-Neptün dik açısıyla, girişimlerimiz ve harekete geçmemiz gereken konularda çok dikkatli adımlar atmalıyız✨Haftaortasına kadar yanıltan, kafa karıştıran, aldatıcı etkiler devrede olacak. Fikir ve düşüncelerimiz gerçek istek ve beklentilerimizi göstermeyebilir, bu yüzden iletişimde, alışverişlerde yanlış yönlendirilebilir, bu etki geçtikten sonra hayalkırıklıklarıyla uğraşabiliriz ✨✨✨ Enerjimiz düşük çalışabilir, içki ve keyif veren maddelerden uzak durmalı, alerjilere, kas sorunlarına, solunum yolu rahatsızlıklarına, zehirlenmelere, ilaç etkileşimlerine dikkat etmeliyiz ??? gönlünüzdeki balonların sizi istediğiniz yere taşıması dileğiyle???#astroloji #astrology #onefineday #happyweekend #saturday #mars #neptune foto: @mayabasol? @868official

Hande Kazanova haftalık burç yorumu... Bu hafta iletişim ve alışverişlere çok dikkat edin! 7

HANDE KAZANOVA KİMDİR?

İzmir’de ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü kazandı.

Hande Kazanova’nın oyunculuk ve sunuculuk serüveni, İstanbul’da bir üniversite öğrencisiyken, arkadaşı adına doldurduğu formla katıldığı Yeni Asır Fuar Blendax güzellik yarışmasında üçüncü oldu. Kazanova, 1993 yılında Star Güzellik yarışmasında 4. oldu. Ardından Japonya‘da yapılan Miss İnternatonial yarışmasında ilk ona girerek Türkiye’yi temsil etmiştir. TRT İstanbul Radyosunda tiyatroculuk dersleri alan Hande Kazanova 2000 yılında Kiss TV’de kendi adını taşıyan VJ Hande Kazanova programını sundu. Ekran yüzü olarak başarılı bir geçmişe sahip olan Hande Kazanova, daha sonra astrolojiye merak sardı. Aldığı eğitimle, başarılarına bir yenisini katan Kazanova, yakın geçmişte astroloji yazarı olarak hayranlarının karşısına çıktı.