Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan 24-30 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Hande Kazanova’dan 24-30 Haziran Haftalık Burç Yorumları

tarafından ker_def

Burcunuz size ne diyor? Yeni hafta ile ilgili genel burç yorumlarında bulunan astroloji uzmanı Hande Kazanova, 24-30 Haziran 2019 haftalık burç yorumları paylaştı. Kazanova’nın ayrıca dizi oyunculuğuna dönüş yaptığını da hemen hatırlatalım. Oyuncu uzun bir aradan sonra Her Yerde Sen dizisiyle ekranda göründü. Devamı gelecek mi bilinmiyor… Şimdi Hande Kazanova’nın burç yorumlarına bir göz atalım.

Astroloji uzmanı Hande Kazanova cevapla.tv kameralarına anlattı. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? Tüm detayları videodan izleyebilirsiniz.

Ayrıca Kazanova’nın şu ifadelerine dikkat edelim:

“Bu hafta ilişkilerimize, iş bağlantılarımıza ve parasal konulara ekstra dikkat etmemiz gerekebilir. Aldanmalar, yanılgılar ve fedakarlıklar bu hafta başında devrede olabilir.

Bize dayatılan sorumluluklar üzerimizde baskı oluşturabilir. Perşembe günü hayata daha farklı ve olumlu gözlerle bakacağız. Algımız açılabilir. Değişik ve farklı iş görüşmeleri güzel sonuçlar doğurabilir. İletişim gezegeni Merkür perşembe günü itibariyle Aslan Burcu’na geçebilir.

İletişimizde daha cömert ve sevgi dolu aynı zamanda idareci yönlerimizin ön plana çıktığını göreceğiz. Merkür 8 Temmuz’da gerilemeye başlamadan önce bu konularda elimizi çabuk tutmakta fayda var. Güzel bir hafta olsun.”