Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral da o dizinin müdavimi çıktı! Burcu Biricik’in kahkaha attıran paylaşımı! Eda Ece’nin en güzel fotosu!

Hande Soral da o dizinin müdavimi çıktı! Burcu Biricik’in kahkaha attıran paylaşımı! Eda Ece’nin en güzel fotosu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Üçü de şu anda ekranda rol aldıkları dizileri ile gündemde. Hepsi de birbirinden başarıl üç oyuncu; Eda Ece, Hande Soral ve Burcu Biricik, oynadıkları dizilerin yanı sıra sosyal medya paylaşımları ile de hayranları tarafından yakından takip edilmekteler.

Şimdi bu üç başarılı oyuncunun son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım. İlk sırada Hande Soral var. Haftasonu keyfi için Netflix’in çok konuşulan bir dizisini seçmiş oyuncu.

Eşi İsmail Demirci’nin Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi için Ordu’da bulunması nedeniyle biraraya geldikleri zamanlar da kısıtlı. Çiftin boş zamanlarındaki keyiflerinden birisi de pek çok kişi gibi yabancı dizileri izlemek.

Bir Zamanlar Çukurova’da oynayan ve Adana’dan İstanbul’a hafta sonu tatili için geldiği anlaşılan oyuncu, şu sıralar bir çok kişi gibi The Serpent dizisine sarmış.

Gerçek bir olaydan alıntılanan ve 1975-2000 yılları arasında genç turistleri öldüren seri katil Charles Sobhraj’ın suçlarının anlatıldığı bir dizi.

Hande Soral, dizinin afişini instagram sayfasından paylaşarak takipçilerine de önermiş…

Hande Soral da o dizinin müdavimi çıktı! Burcu Biricik'in kahkaha attıran paylaşımı! Eda Ece'nin en güzel fotosu! 9

Burcu Biricik de hafta sonu tatilini eşi Emre Yetkin ile Netflix izleyerek geçirenler arasında. Şu sıralar ekranda Camdaki Kız dizisi ile fırtınalar estiren oyuncu, hafta sonunu sakin geçirme yanlısı.

Covid 19 salgını nedeniyle evlere kapanan pek çok kişi gibi karantinayı dizi ve sinema izleyerek değerlendirenlerden. Eşinin yaptığı bir paylaşımı instagram’da repost eden oyuncu, “Curcuyla Netflix izliyoruz” notuna, “Evet böyleyiz” notunu eklemiş.

İki lamanın komik hallerini kendilerine benzeten çiftin bu paylaşımı, görenleri de gülümsetti.

Hande Soral da o dizinin müdavimi çıktı! Burcu Biricik'in kahkaha attıran paylaşımı! Eda Ece'nin en güzel fotosu! 10

Yasak Elma dizisiyle ekranlara gelen Eda Ece, sosyal medyayı hayli etkin kullanan bir isim. Dizinin kamera arkasından bol bol paylaşımlar yapan oyuncu, kendisinin de pek çok fotoğrafını yayınlıyor.

Oyunculuğu ile olduğu kadar güzelliği ile de çok konuşturan Eda Ece, keyifli paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ancak bu kez yıllar öncesine götürdü takipçilerini.

1990 doğumlu olan oyuncu, tam 31 yıllık bir fotoğrafını paylaştı. İki ablası olan Eda Ece’nin hastaneden eve ilk geldiği gün ablalarının kucağındaki o pozunu “Dünyanın en güzel fotoğrafı benim için. Ablalarımın kucağında ben, eve gelişim” notuyla paylaştı.

Sosyal medyada binlerce pozuna karşın işte Eda Ece’nin en sevdiği o fotoğraf…

Hande Soral da o dizinin müdavimi çıktı! Burcu Biricik'in kahkaha attıran paylaşımı! Eda Ece'nin en güzel fotosu! 11