Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü’nün Hercai setini terkettiği iddiasından sonra, Ebru Şahin’in paylaşımı dikkat çekti!

Akın Akınözü’nün Hercai setini terkettiği iddiasından sonra, Ebru Şahin’in paylaşımı dikkat çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv’de Pazar akşamları yayınlanan Hercai dizisinin setinde bir gerginlik yaşandığı ile ilgili iddialar gündeme geldi. Dizinin başrollerinden Akın Akınözü’nün, seti terkettiği şeklindeki kimi iddialarla ilgili izleyici merakta! Dizide Miran karakterine hayat veren Akınözü’nün çekimleri terkedip gitmesi sonrası tüm ekibin onu beklediği de kulislere yansımıştı.

Reyyan karakterine hayat veren Ebru Şahin ile başrolde yer alan Akın Akınözü, Hercai dizisi sayesinde kariyerinde ciddi bir sıçrama yaşadı.

Ancak iddialara göre, oyuncunun pek çok kez sete geç geldiği ve final bölümünün çekildiği haftanın ilk gününde de yine benzer bir durumun yaşanmasıyla sette kavga çıktığı konuşuluyor.

Pazar akşamı yayınlanacak olan 69. bölümle ekrana veda etmesi beklenen dizinin setinden gelen iddialara ilginç! Akın Akınözü’nün geç gelmesi sonucu yapılan uyarı ile sinirlenip, setteki karavanını dağıttığı ve sonrasında çekimleri bırakıp gittiği söyleniyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş, dizinin Mardin’deki çekimlerindeki bu iddiaları twitter sayfasından paylaştı. Yaşanan kavga sonrasında sette bulunan kişilerin Akın Akınözü’nü sakinleştirmek için uğraştıkları ama oyuncunun bırakıp gittiği, çekimler için gelmesinin beklediği söylenmekte.

Bu iddiaların ortaya çıkmasının hemen ardından, dizinin diğer oyuncusu Ebru Şahin’in yaptığı bir paylaşım ise çok dikkat çekti.

Oyuncunun instagram paylaşımında canının hayli sıkkın olduğu fotoğrafına da yansıyor. Yazdığı sözler de büyük dikkat çekti. Şahin, İngilizce olarak “Haftaya başlamak için ne güzel bir yol, bunun için bekle” notunu düştü. Evde olduğunu da ‘Home’ yazısıyla belirtmekte.

İşte Ebru Şahin’in paylaşımı:
Akın Akınözü'nün Hercai setini terkettiği iddiasından sonra, Ebru Şahin'in paylaşımı dikkat çekti! 7