Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Soral’a göre Ateş Kuşları dizisi her gün görmezden geldiğiniz bir insani dramı görünür yapacak!

Hande Soral’a göre Ateş Kuşları dizisi her gün görmezden geldiğiniz bir insani dramı görünür yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin yeni dizisi Ateş Kuşları dizisi izleyenleri insani noktalardan yakalayacak bir hikaye ile geliyor. 2023 yılında atv’nin etkili dizilerinden birisi olması beklenen Ateş Kuşları, sokak çocuklarının farklı hikayesini anlatacak. Ancak bu hikayenin temelinde sevgi, dostluk ve yardımlaşma var. Bu unsurlar nedeniyle sokak çocuklarına izleyenleri farklı bir gözle bakmasına da vesile olacak Ateş Kuşları dizisi, güçlü bir dram hikayesi sunacak.

İlayda Alişan, Görsem Sevindik, Hande Soral ve Burak Tozkaparan gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizi, güncel hayat ile o kadar iç içe bir hikaye anlatıyor ki, herkesi etkilemesi muhtemel gözüküyor. Hande Soral da dizinin hikayesinin güncel ve yaşadığımız hayatın bir parçası olduğunu anlattı.

Anne olmasının ardından bir süre ekranlardan uzakta kalan oyuncu için Ateş Kuşları, kariyerine yeniden devam etme fırsatı sunuyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ardından yeniden hayranlarının karşısına yine atv ekranında çıkacak olan oyuncu, dizinin hikayesinin etkileyiciliğini şu sözlerle ortaya koydu:

“Aslında her gün herkesin yolda geçerken şahit olduğu, gördüğü, bazen görmezden ve duymazdan geldiği sokak çocuklarının hikayesini anlatıyoruz. Biraz duygusal elbette. O yüzden bizim hazırlık sürecimiz de duygusal geçti. Ama bence görmezden gelmemeye başlayacağız, bunu öğreneceğiz. Bütün Türkiye olarak bunu öğreneceğiz.”

Hande Soral'a göre Ateş Kuşları dizisi her gün görmezden geldiğiniz bir insani dramı görünür yapacak! 7

Sokak çocukları sadece Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanında bir toplumsal yara olarak gerçek hayatın bir parçası… Dizide başrolde yer alan Görkem Sevindik de dizinin hikayesinin anlamına dikkat çekti ve sokak çocuklarının artık bu dizi ile daha da çok dikkat çekeceğini düşünüyor.

Oyuncu, “Dizi çok güzel mesajlar içeriyor. Bir insan neden sokağa düşer, neden yetimhaneye düşer, ya da yetimhaneye girdiği zaman sokağa neden kaçmak ister? Bu dizide bunların cevaplarını anlatacağız” şeklinde konuştu.

Birbirlerine bağlı bir ailenin birlikte kalma mücadelesini anlatan Ateş Kuşları dizisi, yeni yılın dramı güçlü ve izleyenleri derinden etkileyecek en önemli projelerinden birisi olarak gözüküyor.