Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Nerede dizisinin başrol oyuncusu Oktay Çubuk, Adım Farah dizisinde yan role razı oldu!

Ah Nerede dizisinin başrol oyuncusu Oktay Çubuk, Adım Farah dizisinde yan role razı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ah Nerede isimli yaz döneminde çok iddialı bir şekilde ekranda yer almaya başlayan dizi projesi ne yazık ki beklentilerin çok altında kaldı. Bir döneme damga vuran Ah Nerede filminin dizi versiyonu olması ile öne çıkan projede Nil Keser ile Oktay Çubuk ikilisi başroldeydi. İki genç oyuncunun iyi bir uyum yakalamasına rağmen, hikaye beklenildiği kadar ilgi çekmedi.

7 bölüm ekranda kalabilen Ah Nerede projesi ile Oktay Çubuk kariyeri adına çok önemli bir adım attı. 2017 yılında Cennet’in Gözyaşları dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan Oktay Çubuk, ardından Aşk Ağlatır, Sol Yanım ve Baba dizileri ile önemli deneyimler yaşadı.

Ah Nerede projesi, Oktay Çubuk adına ilk başrol performansıydı ve izleyicilerde çok olumlu bir etki bıraktı. Ancak genç oyuncu dizinin kısa süreli olmasının şanssızlığını da yaşadı.

2023 yılına ise Oktay Çubuk bambaşka bir dizi ile giriş yapacak. Adım Farah isimli yeni yılın en dikkat çeken aksiyon dizilerinden birisinde izleyeceğimiz Oktay Çubuk, aynı zamanda yeniden aksiyon hikayesi ile hayranlarını şaşırtacak.

Aksiyonu yüksek olan Baba dizisinde de iyi bir çıkış yakalayan Oktay Çubuk, Adım Farah dizisinde yan rolde bulunuyor. Dizide Mustafa Av Kıran ile Senan Kara ikilisinin canlandırdığı Ali Galip ile karısı Vera çiftinin Oğlu Kaan olarak Oktay Çubuk’u izleyebileceksiniz.

Ah Nerede dizisinin başrol oyuncusu Oktay Çubuk, Adım Farah dizisinde yan role razı oldu! 12

Demet Özdemir’in canlandırdığı Farah karakterinin tanık olduğu bir cinayet sonrasında bütün hayatının değişmesi, mafyanın kirli ortamına çekilmesi ve oğlunun tedavisi için de mafyanın cinayetlerinde temizlikçi olarak rol almasını izleyeceksiniz.

Engin Akyürek’in Tahir isimli bir mafya üyesini canlandırdığı Adım Farah dizisinde Oktay Çubuk’un performansı da şimdiden hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Fox TV’de ekrana gelecek olan ve çok iyi bir oyuncu kadrosuna sahip bulunan Adım Farah dizisinin Çubuk için de iyi bir deneyim fırsatı olacağını söylemek gerekiyor.

Fırat Tanış, Ali Sürmeli, Lale Başar, Mert Doğan, Kemal Burak Alper gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Adım Farah dizisinin yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşması planlanıyor.