Ana sayfa Dizi Haberleri Eltilerin Savaşı’nda partner olan Uraz Kaygılaroğlu ve Merve Dizdar, sürpriz bir dizide yeniden buluşuyor!

Eltilerin Savaşı’nda partner olan Uraz Kaygılaroğlu ve Merve Dizdar, sürpriz bir dizide yeniden buluşuyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şimdilerde Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i olarak ekranlara gelen Merve Dizdar, geçtiğimiz Temmuz ayında Netflix’te yayınlanan Eltilerin Savaşı filminde Uraz Kaygılaroğlu’nun eşi rolünde oynamıştı. Gupse Özay’ın filminde rol alan Merve Dizdar, sonrasında da ekranda Gülben rolüyle izleyicinin gönlünü fethetti.

Son dönemin çok konuşulan ve sevilen isimlerinden birisi olan Merve Dizdar, oyunculuğu ile takdir topluyor. Uzun yıllardır tiyatro yapan oyuncu, pek çok dizide ve sinema filminde de rol aldı ama ekrandaki en hızlı çıkışını Masumlar Apartmanı ile yapıyor.

Uraz Kaygılaroğlu ile partnerliği ise çok sevilmişti Eltilerin Savaşı filminde. İkili, geçtiğimiz gün buluşup birlikte aşağıdaki pozu çektiler. Dizdar, instagram hesabından kavuştuklarını söylüyordu takipçilerine.

Eltilerin Savaşı'nda partner olan Uraz Kaygılaroğlu ve Merve Dizdar, sürpriz bir dizide yeniden buluşuyor! 7

Görenler, iki oyuncunun öylesine buluştuklarını düşündü ama sürpriz daha sonra ortaya çıktı! İkili, Cem Yılmaz’ın Netflix için çekilecek olan Erşan Kuneri isimli dizisinde yeniden bir araya geliyorlar.

Cem Yılmaz’ın ofisinde buluşan ve okuma provası yapan oyuncular, çıkışta magazincilerin kameralarından kaçamadı. Böylece dizinin kadrosu da ortaya çıkmış oldu. Dizide ayrıca Ezgi Mola, Nilperi Şahinkaya, Çağlar Çorumlu, Zafer Algöz ve Bülent Şakrak da rol alıyor.

Cem Yılmaz, dizinin çekimlerinin 15  Haziran’da başlayacağını ve Eylül’e kadar süreceğini belirtti. Bu arada Erşan Kuneri dizisinin 2022’de yayınlanması bekleniyor.