Ana sayfa Dizi Haberleri Hasan Can Kaya’nın Bir Yeraltı Sit-com’u isimli dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu!

Hasan Can Kaya’nın Bir Yeraltı Sit-com’u isimli dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu!

tarafından ker_def

1 Ocak’ta başlayan Exxen platformu için yeni dizilerin hazırlıkları devam ediyor. Exxen platformunun en önemli özelliği, farklı dizilerle kullanıcılarını cezbetmesi.. Bu dizilerden birisinin de Hasan Can Kaya imzası bulunan Bir Yeraltı Sit-com’u isimli yapımın olması bekleniyor. Eğlenceli bir dizi izleyicileri bekliyor.

Acun Ilıcalı ile anlaştıktan sonra, meşhur olduğu youtube’deki Konuşanlar isimli videolarını kaldıran ve Exxen platformuna taşıyan Hasan Can Kaya, şimdi ise yeni dizi sürprizi ile geliyor.

Çok yakında Türkiye’nin dijital platformu EXXEN’de yayınlanmaya başlayacak olan Hasan Can Kaya’nın ilk dizisi “Bir Yeraltı Sit-com’u” ‘nun çekimleri devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda da iddialı isimler bulunuyor.

Hasan Can Kaya'nın Bir Yeraltı Sit-com'u isimli dizinin konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu! 1

Yapımcılığını Hap Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Sultan San ve Nezih Helvacıoğlu’nun yaptığı dizinin başrollerini ise; Hasan Can Kaya, Günay Karacaoğlu, Tuna Orhan ve Ezgi Gör’ün paylaşıyor.

Hasan Can Kaya'nın Bir Yeraltı Sit-com'u isimli dizinin konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu! 2

‘’Bir Yeraltı Sit-com’u’’ isimli dizide İstanbul’un Güngören semtinde dar gelirli ailesiyle yaşayan ve günün birinde komedyen olmak isteyen Hasan Can Kaya’nın gerçek hayat hikayesinden uyarlanan komik hikayesi anlatılıyor.

“Bir Yeraltı Sit-com’u” yakında EXXEN’de…