Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hatice Aslan’dan Zümrüdüanka dizisine veda mesajı!

Hatice Aslan’dan Zümrüdüanka dizisine veda mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılının Ocak ayında başlayan Zümrüdüanka heyecanı tam 1 yıl sürdü… Kapadokya’da çekimleri yapılan dizinin artık sonuna gelindi. Fox TV’de dizinin 26.bölümü bu akşam yayınlanacak ve dizi ekran ömrünü tamamlayacak.

Zümrüdüanka dizisine emek veren, canlandırdığı Ülfet karakteri ile de göz dolduran usta oyuncu Hatice Aslan, Kapadokya’da çok özel anılar biriktirdi. Bölgenin güzelliklerine de hayran kalan ünlü oyuncu, instagram hesabından ise veda mesajı yayınladı.

Ülfet karakterini çok sevdiğini dile getiren Hatice Aslan, diziye veda ettiği için de hüzünlüydü… Ünlü oyuncu, hem ekip arkadaşlarına hem de izleyicilere teşekkür etti.

İşte Hatice Aslan’ın Zümrüdüanka dizisine veda sözleri: “Ülfet’ten son kareler. Çok eğlendim, çok sevdim bu karakteri de. Zümrüdüanka dizisi için samimiyetle çalışan tüm arkadaşlarıma selam olsun, hepsinin yolu aydınlık, ferah ve şansla dolsun. Bu dizide oynamama vesile olan @pastelfilmtv @personamenajerlik @cemalsan ‘a çok teşekkür ederim… Saygı ve sevgilerimle.”

Hatice Aslan'dan Zümrüdüanka dizisine veda mesajı! 7

Ünlü oyuncunun takipçileri ise teşekkürlerini ve sevgilerini içeren yorumlar bıraktı.

“Yolun açık olsun, özleyeceğiz Ülfet’i” diye yorum bırakan takipçiler, ünlü oyuncuyu yeni projelerde görmek için sabırsızlandıklarını da ifade ettiler.