Ana sayfa Sosyal Medya Hatice Şendil, Doğa Rutkay, Mine Tugay ve Çiğdem Batur… Pazar pozlarıyla dikkat çekenlerde bugün…

Hatice Şendil, Doğa Rutkay, Mine Tugay ve Çiğdem Batur… Pazar pozlarıyla dikkat çekenlerde bugün…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların, sinema filmlerinin, tiyatroların, televizyon programlarının, reklamların dikkat çeken yüzleri onlar. Oyunculuklarıyla pek çok projede izleyici karşısına geliyorlar. Kimi zaman bir dizide, kimi zaman bir tv programında, kimi zaman da bir reklamda. Başarılı oyunculuklarının yanı sıra güzellikleriyle ve sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken isimler.

Doğan güzellikleriyle hayranlarının da beğenisini toplayan ünlü isimler, mesleklerindeki başarılarıyla da gündemden düşmeyen isimler aynı zamanda.

Bu isimlerden bir kaçının pazar günü paylaşımlarına bir bakalım. Kimileri kapalı ve soğuk havada çalışırken, kimileri hobi, kimileri sakin ev ortamında.

İlk olarak Hatice Şendil’e bakalım. Şimdilerde TRT1’de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde rol alıyor. Oyuncu uzun bir zamandır ekranlarda yoktu ve dönem dizisi ile döndü. Onu dönem kostümleri içinde görmek de hayranları ayrı bir heyecan.

Hatice Şendil, Sonbahar’ın son günlerini yaşadığımız bu pazar pozunda penceresinin önünde aşağıdaki pozu vermiş. Covid 19 salgını ve soğuk havanın evlerde yaşamaya zorladığı bu süreçte oyuncu takipçilerinin bu fotoğrafla yüreğini ısındırıyor.

İşte o paylaşım…

Autumn????

Hatice Şendil, Doğa Rutkay, Mine Tugay ve Çiğdem Batur... Pazar pozlarıyla dikkat çekenlerde bugün... 10

Bir diğer isim ise enerjisine herkesin hayran olduğu Doğa Rutkay. Adeta 10 parmağında 10 marifet olan oyuncu, hem ikiz çocuk annesi, hem Güldür Güldür Show’da oynuyor, hem Çocuktan Al Haberi programını sunuyor, hem Youtube’da Ali Sunal ile bir program yapıyor hem de arada reklamlarda oynuyor!

Doğa Rutkay’ın enerjisi, doğallığı, samimiyeti hayranlarının, takipçilerinin beğeniyle izledikleri özellikleri. Oyuncu, tüm bu uğraşlarının yanında, sosyal medyayı da son derece etkin kullanıyor. Takipçileriyle kimi zaman dertleşiyor, kimi zaman çocuklarıyla keyifli anlarını paylaşıyor, kimi zaman bilgilendirici deneyimlerini aktarıyor…

Son olarak herkesin pazar keyfi yaptığı bir günde de yine ona yakışır bir paylaşım geldi! Herkes otururken çalışan Doğa Rutkay, yağmur çamur dinlemeden miniklerle yaptığı Çocuktan Al Haberi programının yayını öncesi aşağıdaki pozunu paylaşıyor…

Ne yağmuru?
Minnoşlarla birlikte güneş açtırmaya geliyoruzz☺️????
#ÇocuktanAlHaberi saat 17.00’ de @showtv ‘ de????????????
@cocuktanalhaberishowtv

Hatice Şendil, Doğa Rutkay, Mine Tugay ve Çiğdem Batur... Pazar pozlarıyla dikkat çekenlerde bugün... 11

Ekranlara en son Zalim İstanbul dizisinde herkesi şaşırtan Şeniz karakteri ile gelmişti Mine Tugay. Başarılı oyunculuğu ile her rolün altından kalkabileceğini bir kez daha gösterdi ‘kötü kadın’ rolüyle.

Oyuncu şu sıralar bir projede yer almıyor. Dinleniyor ve çoğunlukla evinde geçiriyor vaktini. Ancak takipçilerini de habersiz bırakmıyor. Son yaptığı paylaşıma bir kelebek kondurmuş.

İşte Mine Tugay’ın pazar pozu…

????

Hatice Şendil, Doğa Rutkay, Mine Tugay ve Çiğdem Batur... Pazar pozlarıyla dikkat çekenlerde bugün... 12

Pazar gününü evde geçirenlerden birisi de Çiğdem Batur. Oyuncu son olarak Show TV’de yayınlanan Kuaförüm Sensin programını sunmuştu. Oyunculukta olduğu kadar sunuculukta da başarısını ortaya koydu.

Ancak oyuncunun bir başka ilgi alanı daha olduğu pazar pozuyla ortaya çıktı. Resim yapmayı da seviyor oyuncu. Tam da evde olmak zorunda kaldığımız bu günlerde resim ile vaktini geçiriyor oyuncu.

İşte tuvalin başında elinde fırçayla Çiğdem Batur’dan pazar pozu…

????

Hatice Şendil, Doğa Rutkay, Mine Tugay ve Çiğdem Batur... Pazar pozlarıyla dikkat çekenlerde bugün... 13