Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci, fotoğrafına yapılan yorumu çalıverdi!

Özge Özpirinçci, fotoğrafına yapılan yorumu çalıverdi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara son olarak Kadın dizisiyle gelen ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, şu sıralar bir başka projesi olmaması nedeniyle bol bol dinleniyor, geziyor, tatil yapıyor. Kadın dizisinden sonra başka bir dizide yer almayan oyuncu, yaz boyuncu Marmaris’teydi. Uzun bir tatilden sonra İstanbul’a döndü ama yine gezmelerde. Bir ara Bodrum’a da giden oyuncuyu kimi zaman ormanlık arazilerde gezerken, yoga yaparken görüyoruz.

Ara sıra mutfağında yaptığı marifetlerini de sosyal medyadan takipçileriyle paylaşıyor oyuncu. Sevgilisi Burak Yamantürk ile sakin bir dönem geçirdikleri görülüyor paylaşımlarından. İsmi bir ara Netflix’in bir projesi ile anılan oyuncunun şu sıralar enerji topladığı, kendine vakit ayırdığı görülmekte.

Özpirinçci, kimi zaman mutfakta pırasalı börek yaparken, kimi zaman yoga yaparken, kimi zaman sevgilisi ile yorumsuz pozlarıyla instagram’da paylaşımlar yapmakta.

Son yaptığı paylaşımda ormanlık bir arazide yürüyüşe çıktığı görülüyor oyuncunun. Özpirinçci’nin arkadan çekilen bu fotoğrafına dostlarından, tanıdıklarından da mesajlar geliyor.

Buğra Gülsoy’un “Kim bu küçük kız?” notu dikkat çekerken, bir başka takipçisinin aşağıdaki pozuna “Gidiyoruz işte, kiminin hoşuna, kiminin zoruna” yorumu da oyuncunun ilgisi çekmiş.

Özpirinçci, çok beğendiği bu yorumun altına “Çaldım bu yorumu” yazdı.

İşte o paylaşım:

????

Özge Özpirinçci, fotoğrafına yapılan yorumu çalıverdi! 12

Özge Özpirinçci, fotoğrafına yapılan yorumu çalıverdi! 13

Özge Özpirinçci, fotoğrafına yapılan yorumu çalıverdi! 14

Sevgilisi Burak Yamantürk ile bir fotoğrafını da paylaştı oyuncu…

Özge Özpirinçci, fotoğrafına yapılan yorumu çalıverdi! 15

Özpirinçci, önündeki deftere bir şeyler not almak için oturmuş. Kahvesi de yanında. Yorumsuz bir şekilde aşağıdaki fotoğrafı paylaşmış…

Özge Özpirinçci, fotoğrafına yapılan yorumu çalıverdi! 16

Son olarak yaptığı paylaşımda, hayli janjanlı, parıltılı bir ceketini giyip poz veren oyuncu, pandemi döneminde sosyal hayatın da neredeyse bitmesi nedeniyle bu kıyafetini giyip, zoom’da yaptığı toplantılarda giymeyi düşündüğünü söylüyor. Tabii altında pijaması olduğu itirafıyla birlikte…

Özge Özpirinçci, fotoğrafına yapılan yorumu çalıverdi! 17