Ana sayfa Sosyal Medya Genç ve başarılı üç isim Gizem Karaca, Yağmur Tanrısevsin ve Bahar Şahin… İşte son pozları…

Genç ve başarılı üç isim Gizem Karaca, Yağmur Tanrısevsin ve Bahar Şahin… İşte son pozları…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay -Genç kuşağın hem başarılı oyunculuklarıyla hem de güzellikleriyle dikkat çeken üç ünlü isminin pazar günü yaptığı paylaşımlara bir bakalım. İlk sırada Yağmur Tanrısevsin var. Ekranlara uzun zamandır gelmiyor. Oyuncu, Adını Feriha Koydum ile başlayan ve sonrasında Pis Yedili, Güneşi Beklerken, Kaçak ile devam eden dizilerinde dikkat çekmiş bir isim.

En son İki Yalancı isimli diziyle ekranlara gelmişti 2017’de. Ancak dizisi kısa sürdü. Pek çok sinema filminde de rol aldı genç oyuncu; son olarak Baba Parası’nda oynadı. Geniş Aile Yapıştır, Mayıs Kraliçesi de rol aldığı sinema filmlerinden.

Hayranları onu yeni bir projede ekranda görmek için sabırsızlanıyor ama henüz bir projede ismi geçmedi. Oyuncu, Sonbahar’da ayrı güzel olan Kapadokya’ya gitmiş bu ara. Instagram’dan yayınladığı son paylaşımlar da aşağıda…

#enjoythebest ???? ???? @eylmyldzz

Genç ve başarılı üç isim Gizem Karaca, Yağmur Tanrısevsin ve Bahar Şahin... İşte son pozları... 10

Huzur dolu bir pazar ☀️ Günaydın ✨ #kapadokya

Genç ve başarılı üç isim Gizem Karaca, Yağmur Tanrısevsin ve Bahar Şahin... İşte son pozları... 11

Ekrana son olarak Tolgahan Sayışman’ın başrolünde oynadığı TRT1’de yayınlanan Şampiyon dizisiyle gelen Gizem Karaca da pazar pozu için bir dergiye çekilen fotoğrafını paylaşmış.

Oyuncunun moda çekimi için verdiği poz, takipçilerinden büyük beğeni aldı. Onu yeni bir projede görmek için sabırsızlanan hayranları, beğeni yağdırıyor pozuna… Karaca’nın İngilizce notunda ise “Hayat mükemmel değil ama kıyafetiniz mükemmel olabilir” yazıyor…

Life isn’t perfect but your outfit can be. ????????‍♀️.
@partmag ✌????
Fotograf & Styling @nilninat

#partpaparazzi #partmag #gizemkaraca

Genç ve başarılı üç isim Gizem Karaca, Yağmur Tanrısevsin ve Bahar Şahin... İşte son pozları... 12

Zalim İstanbul dizisinde oynadığı Ceren karakterindeki başarısı ile büyük takdir gören genç oyuncu Bahar Şahin, pazar gününü at binmeye ayırmış. Kafasındaki binici kasketi bu izlenimi veriyor en azından.

Kısa bir süre sonra yayınlanacak olan Kanal D’nin İyi Aile Babası dizisinde oynayacak. Genç oyuncuyu bu kez bir komedi dizisinde göreceğiz. Şimdiden heyecanla bekleniyor.

İşte son paylaşım:

Bahar Şahin mutlu hissediyor ☀️

Genç ve başarılı üç isim Gizem Karaca, Yağmur Tanrısevsin ve Bahar Şahin... İşte son pozları... 13