Ana sayfa TV Programları Hayalimdeki Ev: Tasarım programı 5 Nisan Cuma günü TLC’de

Hayalimdeki Ev: Tasarım programı 5 Nisan Cuma günü TLC’de

tarafından ker_def

HAYALİMDEKİ EV: TASARIM CUMA TLC’DE

Bu tasarım harikalarının arkasındaki süreci merak ediyor musunuz? “Hayalimdeki Ev: Tasarım” 5 Nisan’dan itibaren her Cuma 20:30’da TLC’de.

Joanna Gaines bu seride, geçen sezondaki evlerin son haliyle gösterilmeden önce alınan bütün tasarım kararlarını, detaylarını ve dekorasyonun bir araya nasıl geldiğine dair düşüncelerini en ince ayrıntısıyla paylaşıyor, daha önce hiç yayınlanmamış tasarım ögelerini sergiliyor. Bir yandan kendisinin, Chip’in ve tasarım asistanlarının süreç içerisinde karşılarına çıkan tasarım zorluklarını aşarken bir yandan da müşterilerinin ihtiyaçlarına ve kişisel tarzlarına uygun işleri nasıl ortaya koyduklarını gösteriyor. Küçük bir bungalovu tatil kaçamakları için rahat bir kır evi haline getirmekten, Wacolu bir çiftin modası geçmiş Tudor tarzı evini bir Paris rüyasına dönüştürmeye, Jo gerçekleştirdiği olağanüstü dönüşümlerin altında yatan püf noktaları, sırları ve daha önce yayınlanmamış sürprizleri açıklıyor.

Tasarım kararlarından dekorasyon detaylarının tüm püf noktalarıyla Hayalimdeki Ev: Tasarım (Fixer Upper: Behind the Design) 5 Nisan’dan itibaren her Cuma saat 20:30’da TLC ekranlarında olacak.