Ana sayfa Yabancı Dizi Ağır Ailem 17 Nisan’dan itibaren her Çarşamba TLC’de

Ağır Ailem 17 Nisan’dan itibaren her Çarşamba TLC’de

tarafından ker_def

Ağır Ailem programı Çarşamba günü TLC’de

Hayatlarının yolculuğuna çıkmak için el ele veren dört kuzen… “Ağır Ailem” 17 Nisan’dan itibaren her Çarşamba 22:30’da TLC’de.

Bu akıl almaz seri, morbid obezitenin sonuçlarıyla karşı karşıya kalan yeni bir ailenin olağanüstü zayıflama yolculuğunu gözler önüne seriyor. 330 kilonun üstündeki Casey içlerinde en ağır olanı. Zamanının büyük kısmını yatak odasında saatlerce oyun oynarken muazzam miktarlarda yemek yiyerek geçiriyor. Casey’nin kuzeni Ed daha hareketli birisi ve iki çocuk babası ancak 200 kilo olan ağırlığı hayatını ciddi biçimde tehdit ediyor. Kızları da kendisini örnek alarak obez olmadan önce değişmesi gerektiğinin farkında.

Kuzen Amy, ailenin en zayıfı olabilir ama neredeyse 180 kilo ağırlığıyla kendisi için hayatını kısıtlayacak kadar çok kilo alacağı bir gelecek görüyor. Amanda ise 300 kilo kaldığı takdirde tedavi edilemeyecek bir endometriyum kanseri teşhisiyle karşı karşıya. Dört kuzen birbirlerine hep beraber bir zayıflama yolculuğuna çıkma ve hayatlarını tehdit eden aile mirası obeziteyle savaşma sözü veriyor. Peki ya bir yıl sonra, Anderson ailesi geçirdikleri ameliyatın ardından verdikleri kiloları geri almamayı başarabildi mi?

Aile mirası olan obezite ile savaşmak için birbirlerine söz veren bu ailenin değişim süreçlerine şahit olmak ister misiniz? Ağır Ailem (My 3000lb Family) 17 Nisan’dan itibaren her Çarşamba 22:30’da TLC ekranlarında olacak.