Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hayaller ve Hayatlar dizisinde Sen Çal Kapımı buluşması!

Hayaller ve Hayatlar dizisinde Sen Çal Kapımı buluşması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – bein connect platformunda başlayacak olan Hayaller ve Hayatlar dizisini bekleyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Özge Gürel, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Aybüke Pusat’ın başrollerinde yer aldığı dizi bir kadın hikayesi olarak öne çıkıyor. Yelda Eroğlu’nun hikayesini yazdığı dizi oyuncu kadrosuna bakılınca çok etkileyici bir yapım olarak gözüküyor.

Sosyal medyada takipçilerin dikkatini çeken dizinin kadrosunda önemli isimler bir araya geldi. Bu isimlerden birisi olan, Sen Çal Kapımı dizisinin de yönetmenliğini yapan Altan Dönmez dikkat çekiyor.

Hayaller ve Hayatlar dizisinde Sen Çal Kapımı buluşması! 8

Başarılı yönetmenin sette ekip ve oyuncularla çok iyi anlaşması, rejisinin güçlü olması ve çekim kalitesinin de beğenilmesi yeni dizi için de beklentileri artırdı.

Ekin Mert Daymaz, Serkay Tütüncü, Yusuf Çim ve Özge Özacar gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı diziyi NGM Medya hazırlıyor…

Altan Dönmez, Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte çalıştığı Seyfi karakterini canlandıran Alican Aytekin ile bir kez daha projede buluşmuş oldu.

Hayaller ve Hayatlar dizisinde Sen Çal Kapımı buluşması! 9

Özge Gürel’in canlandırdığı Dicle’nin yakın arkadaşı Cihan’a hayat veren Alican Aytekin, başarılı performansları ile bilinen bir oyuncu…

Altan Dönmez ile Alican Aytekin buluşması, Sen Çal Kapımı başarısından sonra dikkat çeken bir işbirliği olarak da Hayaller ve Hayatlar dizisini öne çıkarttı.

Dizinin hikayesi, İstanbul’un köklü mahallelerinden birinde yaşayan dört genç kadının hayallerini gerçekleştirme çabasının etrafında geçiyor. Hayallerinin peşinde koşarken hayata yakalananların hikayesini anlatan “Hayaller ve Hayatlar” aslında pembe hayallerin karşısında acı gerçekleri gösterecek.