Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeşlerim dizisinin yapımcısından çarpıcı kadın hikayeleri Hayaller ve Hayatlar dizisinde!

Kardeşlerim dizisinin yapımcısından çarpıcı kadın hikayeleri Hayaller ve Hayatlar dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayaller ve Hayatlar dizisi dört kadının hikayesi! Pembe hayaller, acı gerçeklere karşı! NGM Media’nın yapımcısı olduğu dizinin yayıncısı ise bein connect oldu… Dizinin çekimleri devam ediyor. Altan Dönmez’in yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu ise Yelda Eroğlu yazdı. Star TV’nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu ve Kardeşlerim isimli atv’nin sevilen dram dizisinin yapımcısı olan NGM Media tarafından hazırlanan dizinin, yine güçlü bir dram projesi olacağı beklentisi var.

Dizi hayranlarının televizyon ekranında bulamadığı ama dijitalde zaman zaman güçlü yapımlarla kendini gösteren bir kadın hikayesini izleyeceksiniz. Aslında dört genç kadının hikayesi bu… Pembe hayalleri olan bu kadınlar, hayatın acı gerçekleri ile karşılaşacak ve büyük bir sınama yaşayacak.

Emre Kabakuşak’ın supervisor olarak imza attığı “Hayaller ve Hayatlar”ın çekimleri neşeli bir ortamda geçiyor. Dizinin kadın oyuncularının sosyal medyaya yansıyan pozları da heyecanı artırmıştı.

Kardeşlerim dizisinin yapımcısından çarpıcı kadın hikayeleri Hayaller ve Hayatlar dizisinde! 7

Dört farklı kadının dört farklı hayatına odaklanırken hayaller ve hayatın gerçekleri arasındaki sonsuz çatışmayı merkeze alan dizi, yaşamın içinden çarpıcı karakterleri ile izleyicisine heyecan dolu bir serüven vaat ediyor.

Gizemli ve merak uyandıran hikayenin kahramanlarını da yıldız oyuncular Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz ve Halil İbrahim Kurum canlandıracak.

Pembe hayaller acı gerçeklere karşı!

Dijital dünyanın gözdesi olmaya aday dizi, İstanbul’un köklü mahallelerinden birinde yaşayan dört genç kadının hayallerini gerçekleştirme çabasının etrafında geçiyor. Hayallerinin peşinde koşarken hayata yakalananların hikayesini anlatan “Hayaller ve Hayatlar” 2022 yılında beIN CONNECT’te izleyici ile buluşacak.