Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aramızdan ayrılan Ferhan Şensoy’un kızı Derya Şensoy’un kalbini kırdılar!

Aramızdan ayrılan Ferhan Şensoy’un kızı Derya Şensoy’un kalbini kırdılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy ile Derya Baykal’ın kızı Derya Şensoy, koronavirüs geçiren oyuncular arasına katıldı. Son yıllarda dizilerde göremediğimiz oyuncu, tiyatro sahnesinde yer almayı sürdürüyor.

31 Ağustos 2021 tarihinde 70 yaşında hayatını kaybeden babası Ferhan Şensoy’un işlerini de takip ettiğini belirte Derya Şensoy, koronavirüs sürecinin ise çok sıkıntılı geçmediğini söyledi. Oyuncu, “Bir iki gün boğaz ağrısı oldu, onun dışında çok zor geçti diyemem” şeklinde konuştu.

2013 yılında Doksanlar isimli dizide canlandırdığı Tuğba karakteri ile setlere adım atan oyuncu, Mayıs Kraliçesi isimli projede ise Dilara karakterini canlandırdı. Sinema filmlerinde de görmekte olduğumuz oyuncu, son dönemde televizyon dizilerinde yer almıyor.

Dizi setlerinde maskesiz çalışma zorunluluğu olduğunu ve korunma şansının olmadığını anlatan Derya Şensoy, mutlaka bir temasın olabileceğini söyledi.

Derya Şensoy, dizi setlerinin çok zor bir ortam olduğunu hatırlattı. İllüstrasyon okuyan ve Türkiye’nin önemli bir markası için yaptığı çizimin, anlaşma olmaksızın kendisinden izinsiz olarak kullanılması sonrasında dava açan Derya Şensoy, kalbinin çok kırıldığını da söyledi.

Kendisi gibi fikir ve emek hırsızlığına uğrayan birçok kişi olduğunu ve onlar adına da hak aramak için konuyu mahkemeye taşıdığını belirten Derya Şensoy, böyle bir şeyin tanınmış bir marka tarafından yapılmasının da kendisini çok üzdüğünü ifade etti.