Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner Kara Tahta’daki partneri Furkan Andıç’ı yalnız bırakmadı, bıyık taktı!..

Miray Daner Kara Tahta’daki partneri Furkan Andıç’ı yalnız bırakmadı, bıyık taktı!..

tarafından sevda

‘TelevizyonGazetesi.com / Detay –Miray Daner ile Furkan Andıç ikilisinin başrolünde yer aldığı Kara Tahta dizisi  13 Nisan Çarşamba akşamı TRT1 ekranlarında 3. bölümü ile izleyici ile buluşacak.

Üs Yapım imzalı dizinin yönetmeni Ender Mıhlar’ın dizinin başrol oyuncuları ile sosyal medyada yaptığı paylaşımlar hem ilgi çekici hem de diziye olan merakı artırıyor.

Çekimleri Edirne ve İstanbul’da yapılan dizinin setinden yapılan paylaşımları dizide ‘Atlas’ karakterine hayat veren Furkan Andıç da kendi sosyal medya hesabından yayınladı.

Miray Daner Kara Tahta'daki partneri Furkan Andıç'ı yalnız bırakmadı, bıyık taktı!.. 8

‘Atlas’ karakterinin öne çıktığı hikayede, Furkan Andıç’ın oyunculuk yetenekleri hayranlarını mest ediyor. Yetenekli oyuncu Miray Daner ise Kara Tahta’da ‘Irmak’ karakterine hayat veriyor.

İkilinin ‘Irlas’ etiketiyle paylaşılan fotoğrafları hayranlarını mest ediyor. Miray Daner’in de fotoğraflarda partnerine eşlik etmek için bıyık taktığı gözlerden kaçmıyor.

Miray Daner Kara Tahta'daki partneri Furkan Andıç'ı yalnız bırakmadı, bıyık taktı!.. 9

Dizide iki ünlü oyuncuya deneyimli oyuncu Cengiz Bozkurt da eşlik ediyor. İlk bölümüyle reyting anlamında yüzleri çok güldürmeyen dizi ilerleyen bölümleriyle izleyiciyi daha çok etkisi altına alacağa benziyor.

13 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölüm öncesinde sosyal medyada yapılan yorumlar dizi adına olumlu gelişmelerin yaşandığını gösteriyor. Kara Tahta dizisindeki aşk öyküsünün güçlü bir hikayesinin olması da izleyicilerin hikayeye bağlanmasının nedenlerinden birisi oldu.

Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde; Irmak, Atlas’ın sessizliği karşısında öfkesini gizleyemez ve aklıyla kalbini susturmak için elinden geleni yapar.

Atlas’ın Irmak’a, seneler önce yolladığı mektuplara neden cevap vermediğini sorması ise eski defterlerin bir kez daha açılmasına sebep olur. Memleketine dönen beklenmedik misafir de Arif cephesinde eski defterleri aralar.