Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır, Hayat Bilgisi ve Yaprak Dökümü günlerini özlüyor!

Gökçe Bahadır, Hayat Bilgisi ve Yaprak Dökümü günlerini özlüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Gökçe Bahadır’dan büyük hata, ipin ucu kaçıyor! Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, karantina günlerinde evinde müzik çalışmalarına ağırlık verdi. Oyuncu, ilkokul yıllarında başlayıp, sonra bıraktığı piyanoya geri döndü. Önceki gün instagram hesabından piyano çaldığı görüntüleri yayınlayan oyuncu, “Keşke devam etseydim” diyerek de pişmanlığını ifade etti.

Koronavirüs salgını öncesinde İzmir’in Kızları isimli müzikli oyun ile sahnelerde yer alan Gökçe Bahadır, karantina nedeniyle evine çekildi. Oyuncu, video konferans yöntemiyle İbrahim Selim’in youtube programına katıldı ve önemli açıklamalar yaptı.

Evde kilo alma konusunda sıkıntıları olduğunu belirten oyuncu, “Karantina günlerinde yaptığım en büyük hata; dikkatsizce yemek yemek. İpin ucu kaçıyor gibi” diyerek formunu korumakta zorlandığını anlattı.

Ev işlerinin hiç bitmemesinden şikayet eden oyuncu, bir dönem çok çalıştığı için şimdi dinlenmekten memnun. Gökçe Bahadır, “Bir ara tansiyonum düşecek kadar çok çalışıyordum” diye konuştu.

Gökçe Bahadır, Hayat Bilgisi ve Yaprak Dökümü günlerini özlüyor! 7

Hayat Bilgisi dizisi ile Yaprak Dökümü dizisinin kendisi için çok özel olduğunu anlatan Gökçe Bahadır, o günleri de özlemiş.

Gökçe Bahadır, 2003-2005 yıllarında Hayat Bilgisi dizisinde Yeliz karakterini canlandırmıştı. Bu dizi sayesinde kendini gösteren oyuncu, asıl çıkışını ise 2006-2010 yılları arasında Leyla karakterini canlandırdığı Yaprak Dökümü dizisinde gerçekleştirdi.

Estetik konusunda da itirafta bulunan oyuncu, şöyle konuştu. “Her kadın gibi zamanında çeşitli estetik denemelerim oldu. Kendimizi mutsuz hissettiğimiz şeyler varsa düzeltmeye karşı değilim.”

Programı videodan izleyebilirsiniz: