Ana sayfa Sosyal Medya Unutulmaz Hayat Bilgisi dizisindeki ‘Mennan’ karakteriyle ünlü olmuştu! Erdal Türkmen şimdilerde neler yapıyor?

Unutulmaz Hayat Bilgisi dizisindeki ‘Mennan’ karakteriyle ünlü olmuştu! Erdal Türkmen şimdilerde neler yapıyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bir döneme damga vuran gençlik dizisi ‘Hayat Bilgisi’nde canlandırdığı ‘Mennan’ karakteriyle hafızlara kazınan Erdal Türkmen, oyunculuk serüvenini ve şimdilerde neler yaptığını Habertürk Gazetesi’nden Aytekin Teker’e verdiği röportajda anlattı.

Gani Müjde’nin kaleme aldığı Hayat Bilgisi’nde, Perran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Rutkay Aziz ve Altan Gördüm gibi usta isimlerle birlikte rol alan Erdal Türkmen, ‘Hayat Bilgisi’nin kadrosuna katılmasıyla ilgili şunları söyledi; “‘Mennan’ rolü daha önce birçok oyucuya teklif edilmiş. Hatta Şafak Sezer’le anlaşılmış. Sonra anlaşma bozulmuş. Sağlam oyuncu kadrosunun olması da bana güven verdi. Demek ki kısmet banaymış.”

Ekranlardan uzaklaşmadığını ifade eden Türkmen, “Hatta komedi işlerin yanında dram işlerde de oynarım. Uygun bir proje olduğunda ekranlarda olacağım. Eskiden hemen hemen her gün televizyonlarda komedi yapımları vardı. Şimdi ise günümüzde komedi işleri pek kalmadı.” diye konuştu.

Unutulmaz Hayat Bilgisi dizisindeki 'Mennan' karakteriyle ünlü olmuştu! Erdal Türkmen şimdilerde neler yapıyor? 8

Türkmen, diziden ayrılma kararını ise şöyle açıkladı: Dizi tekrara girmişti. Ben de ‘Mennan’ rolünü ‘zirvede bırakayım’ dedim. Zaten; ’15 yıl devam eder’ diye yola çıkılan dizi, ben ayrıldıktan bir sezon sonra bitti”

‘Mennan’ karakterinin üzerine yapıştığını ifade eden oyuncu, diziden sonra hep aynı tarz rollerin geldiğini söyledi. ‘Yahşi Cazibe’ dizisindeki ‘Ziver Bey’ tiplemesiyle de tanınan Türkmen, “Dünyanın her yerinde bu böyledir. Bir rolü çok iyi yapıyorsanız, benzer roller size teklif edilir. Yapımcılar riske atmak istemezler.” şeklinde konuştu.

Unutulmaz Hayat Bilgisi dizisindeki 'Mennan' karakteriyle ünlü olmuştu! Erdal Türkmen şimdilerde neler yapıyor? 9

Karikatüristlik de yapan oyuncu televizyonun ardından çizmeye ara verdiğini belirterek;  “Karikatüristlik oyunculuk gibi kıskanç bir meslek. Kendisinden başka bir işle ilgilenmenize kolay kolay izin vermiyor. Çünkü tamamıyla ona yoğunlaşmanız gerekiyor. Üfürme espri ve çizgilerle yapılabilir. Ya da haftada tek bir karikatür. Tabii ki her türlü yeteneğinizi, bilginizi, deneyimlerinizi işlerinize yansıtıyorsunuz. Yani; karikatüristliğin oyunculuğa, oyunculuğun da karikatüristliğe kattığı çok şey var. Fırsat bulursam yine çizmeyi düşünüyorum.” dedi.

Şimdilerde Youtube’a içerikler üreten ve mizahını sosyal medya platformlarına taşıyan oyuncu, “Kanalımda uzunlu kısalı videolar çekip yayınlıyorum. Tek kişilik bir gösteri yapıyorum. Aynı zamanda oyun ve kitap yazıyorum. Bu işler aktif olarak kendimi ifade etme çalışmalarım. Yani; benim gibiler için ‘Youtuber olmak’ diye bir şey yok. Kendini ifade etmek var. Youtube’u, Tiktok’u da bir ‘kendini ifade etme platformu’ olarak görüyorum.” dedi