Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Bilgisi dizisi Gökçe Bahadır’ın hayatını değiştirdi!

Hayat Bilgisi dizisi Gökçe Bahadır’ın hayatını değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır’ın İbrahim Selim ile youtube programı beğeni topladı. İki isim de evlerinden canlı sohbet gerçekleştirdi. Hayat Bilgisi dizisine kadar kendini göstermek için çılgınca bir mücadele içine girdiğini anlatan Gökçe Bahadır, bu dizi sayesinde tanındığını ifade etti.

Gökçe Bahadır, “Hayat Bilgisi’nden sonra benim için işler daha da kolaylaştı. Tanındıktan sonra işler kolaylaştı. Ama onun öncesinde kendini ispat etme süreci, her tarafın kapısını çalma, kapıdan kovulup bacadan girme süreci daha heyecanlı. Şimdi daha zor bir süreç. Radyo programı yaptım, televizyonda canlı yayın yaptım. Bir tane trafik programı sundum. Tiyatroda oynadım, uzun bir süre” dedi.

Gökçe Bahadır, ünlü olmadan önceki süreçte yaşadıklarını anlatırken bir hayli güldü. Oyuncu olmaya kafayı taktıktan sonra ise bir ajansa kayıt olduğunu ve o sayede de Gani Müjde tarafından Hayat Bilgisi dizisine seçildiğini söyledi.

Bu sürecin kendisi için şans olduğunu dile getiren Gökçe Bahadır, Hayat Bilgisi dizisinin yayınlandığı döneminde dizilere bakış açısının şimdiki gibi olmadığını anlattı: “Ben o zaman ajansa yazılırken bile acaba bir diziden rol kapsam parladım diye bir duygu ile girmemiştim. Böyle bir dönem yoktu.Dizide oynamak o zaman büyük bir şanstı. O an sadece oyunculuk tutkusu ile ajansa yazıldım. Hayat Bilgisi’ne seçildiğimde ne kadar patlayacağımı düşünmedim. Parlamaktan çok, ne kadar çok şey öğreneceğini düşündüm.”

Gökçe Bahadır hayatında ilk kez ne zaman ünlü olduğunu hissettiği günü de anlattı. Hayat Bilgisi’nin devam ettiği günlerde Bağdat Caddesi’nde dolaşan oyuncu, yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Hiç ummadığım bir şey oldu. Dizi çok tutuldu, biz sokakta çok tanınmaya başladık. Biz ekip olarak, okul dönemi gibiydi, ünlü olmanın farkında değildik. Çok keyfini çıkartıyorduk. Ama bir gün annemle beraber Bağdat Caddesi’ne indiğimde o zaman popüler olmanın ne demek olduğunu fark ettim. İlk defa hayatımda imza istedi bütün çocuklar.”

İbrahim Selim ile Gökçe Bahadır’ın sohbetini videodan izleyebilirsiniz: