Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat, bu travmayı da atlatabilecek mi? Kardeş Çocukları dizisinde olaylar yön değiştirdi!

Hayat, bu travmayı da atlatabilecek mi? Kardeş Çocukları dizisinde olaylar yön değiştirdi!

tarafından zk zk

Star TV’nin Kardeş Çocukları dizisinde Hayat, travma geçirdi. Umay’ın kendi markasının tanıtımında podyuma çıkmak için heyecanlanan Hayat’a İdil komplo kurdu!

İçeceğine bir ilaç döken İdil yüzünden Hayat fenalaştı. Sürekli terleyen ve halsizleşen, zaman zaman görme sorunu yaşayan Hayat, bir anda babasını karşısında görünce şoka girdi! Bu sahneyle final yapan dizinin 11. bölümünden bir ön izleme yayınlandı.

Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu’nun oynadıkları dizinin yeni bölüm tanıtımında Hayat’ın, kuliste bir aynayı kırıp elini kestiği ve bu sırada içeriye Ümran, Volkan ve Yıldırım’ın girdiği görülüyor.

Volkan, durumu gittikçe kötüye giden ve hiç konuşmayan Hayat’ı kucaklayıp hastaneye götürüyor.

Hayat, bu travmayı da atlatabilecek mi? Kardeş Çocukları dizisinde olaylar yön değiştirdi! 7

Bu sırada içeride durumu kurtarmaya çalışan Umay ise ilginç bir konuşma yapıyor.

Yaşanan bu olaydan yine kendisine bir pay çıkarmasını bilen Umay, geceye gelen davetlilere ve basına, önemli olanın o geceki marka tanıtımı değil, bir genç kızın yaşadığı ağır travma olduğunu hatırlatarak şefkatli teyze rolünü oynuyor.

Bu arada İdil’in Hayat’ın içeceğine ilaç koyduğu sırada Volkan’ın telefonla kuliste video çektiği anları gören izleyiciler, bir şekilde o kameraya İdil’in takıldığı ve Volkan’ın bu durumu farkedeceği görüşünde.

İşte Kardeş Çocukları 11. bölüm ön izleme:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Hayat, Volkan’dan uzak durmaya çalışıyor.

Yıldırım’ın Cemal’i Eşref adıyla tanıyor olması Ümran’ı her ikisine karşı çok zor durumda bırakır. Cemal’i Yıldırım’dan uzak tutmak Ümran için gerçek bir sınava dönüşür. Ümran’ı Yıldırım’dan kıskanmaya başlayan Cemal, giderek daha tehlikeli bir hal alırken, Umay ve Reşat arasında başlayan şirket krizi ise beklenmedik sürprizlere gebedir. Markasını dev bir gövde gösterisine dönüştürmeye kararlı olan Umay’ın hedefinde Rezzan varken, Ümran ve Yıldırım arasındaki yüksek tansiyonu fark eden Rezzan’ın dikkati ise artık Ümran’ın üzerindedir. Hayal’in gölgesi altında Volkan’dan uzak durmaya çalışan Hayat, İdil’in kendisiyle hesaplaşmak istediğinden habersiz Umay’ın lansman gecesine hazırlanırken, beklenmedik sürprizlerle birlikte gece herkes için rayından çıkar.