Ana sayfa Dizi Analiz Hayat Bugün dizisi 9 Kasım 4. bölüm reyting sonuçları iyi değil!

Hayat Bugün dizisi 9 Kasım 4. bölüm reyting sonuçları iyi değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Büyük umutlarla başlayan Hayat Bugün dizisinin büyük bir hayal kırıklığı olmaya doğru adım adım gidişini reytinglerden görebilirsiniz.

Ulaş Tuna Astepe’nin çok başarılı ve etkileyici bir karakter ile ekrana dönmüş olması hayranlarını memnun etti. Doktor dizisi olması da ilk başta Hayat Bugün’ün öne çıkmasını ve iyi reytingler elde etmesini sağladı. Ancak 9 Kasım Çarşamba günü yayınlanan 4. bölümün reyting sonuçları bu olumlu tabloyu bir anda dağıttı.

Hayat Bugün dizisi, Show TV’nin yeni projelerinden birisi ve New Amsterdam isimli Amerikan dizisinin dünyadaki ilk uyarlaması.

9 Kasım’da dördüncü bölümü yayınlanan dizinin reytingleri o kadar düştü ki, izleyicilerin pek de memnun kalmadıkları bu oranlardan belli. Dizinin 4. bölümü tüm kişilerde 22. olurken, AB’de 21. ve ABC1’de de 17. sırada.

Yani bu tabloya bakıldığı zaman Hayat Bugün dizisinde ilk 3 bölüme göre dördüncü bölümde ciddi bir düşüş yaşanmış gözüküyor. Reytinglerdeki bu önemli düşüşün dizinin geleceğine olumsuz etkisi olacak gibi gözüküyor.