Ana sayfa Dizi Analiz Bir Peri Masalı dizisi 9 Kasım 7. bölüm reyting sonuçları final ihtimalini güçlendirdi

Bir Peri Masalı dizisi 9 Kasım 7. bölüm reyting sonuçları final ihtimalini güçlendirdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Final yapacak mı diye beklenen Bir Peri Masalı dizisi, önceki iki hafta biraz iyi oranlar elde edince hayranlar bir hayli mutlu olmuştu. 9 Kasım Çarşamba günü yayınlanan 7. bölüm reytingleri de bu nedenle çok önemli.

Alina Boz ile Tarık Emir Tekin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 7. bölüm reytingleri yine beklentilerin altında gerçekleşti. Dizinin perşembe rekabetinde çok da iyi durumda olmadığını ve bunun değişmesinin de artık çok zorlaştığını söylemek gerekiyor.

9 Kasım reytinglerinde ortalamanın çok altında oranlar elde eden Bir Peri Masalı dizisi, tüm kişiler kategorisindi on ikinci olabildi., AB’de on dördüncü ve ABC1’de de on üçüncü sırayı elde eden dizi için bu sıralamanın pek de iyi olmadığını kabul etmek gerekiyor.

Reyting oranları oldukça düşük geldiği için Fox TV’nin diziyi yayından kaldırma kararı alması yönünde bir beklenti de bulunuyor. Kanal yönetimi istemese bile bu düşük oranlarla bir diziyi devam ettirmek ciddi bir zararı da göze almak anlamına gelecektir.

Bir Peri Masalı dizisinin akıbeti artık Fox TV’nin alacağı karara göre şekillenecek.