Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Bugün dizisi ikinci bölümünde bir reyting patlaması şaşırtıcı olmaz!

Hayat Bugün dizisi ikinci bölümünde bir reyting patlaması şaşırtıcı olmaz!

tarafından ker_def

Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Hande Doğandemir, Tansel Öngel gibi son dönemin dikkat çeken genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu kadrosu ile Hayat Bugün dizisi, geçen hafta ekran ömrüne başladı. Çarşamba akşamları birbirinden etkili dizilerle mücadele halindeki Hayat Bugün, ilk bölümünde beklenenden biraz düşük reyting almış olsa bile, umut vericiydi…

Hayat Bugün dizisinin konsepti ve izleyicileri kendisine çeken pozitif hikaye bütünlüğü ile birlikte ikinci bölümden itibaren bir reyting sıçraması yapması beklentisi hakim. Ulaş Tuna Astepe’nin hayranlarını mest ettiği ilk bölümün ardından sosyal medya ilgisi de çok yüksek oldu.

Hayat Bugün dizisi ikinci bölümünde bir reyting patlaması şaşırtıcı olmaz! 8

Hayat Bugün dizisinin tüm zorlu rakipleri arasında reytingini yükseltmesi en muhtemel dizi olarak gözüktüğünü ve 26 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak ikinci bölüme izleyicilerin daha yoğun bir ilgi göstermesinin beklendiğini belirtelim.

İlk bölümde Kanser olduğunu öğrenen Barış’ın tedaviyi reddettiği ikinci bölüm tanıtımında Doktor Andaç’ın saldırıya uğradığı anlar dikkat çekiyor. Barış’ın eski eşi Gizem’in fenalaşması korku dolu dakikaların yaşanmasına sebep olurken ikinci bölümde yaşanacaklar merakla bekleniyor.

HAYAT BUGÜN’ÜN İKİNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Barış kanser olduğu gerçeğiyle yüzleşmiştir ancak bu hastalığın onu yavaşlatmasına asla izin vermeyecektir! Hastaneyi baştan yaratmaya, dönüştürmeye tam gaz devam eder, bu da onu Suzan’la karşı karşıya getirir.

Öte yandan hastaneye gelen ve “kırık kalp sendromu” olan bir hasta Derin ve Aras’a hem ilişkilerini hem inançlarını sorgulatırken, Ali Haydar ve Andaç bir çocuk hasta için tüm şartları zorlar ve hastane sınırları dışına bile çıkarlar. Finalde tüm hastane üzücü bir şiddet olayıyla sarsılırken eski eşi Gizem’in dans gösterisine giden Barış’ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir.

David Schulner’in hem yaratıcılığını hem de yapımcılığını üstlendiği ‘New Amsterdam’ın ilk uyarlaması olan ‘Hayat Bugün’ün yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali otururken, uyarlama senaryo Ayça Üzüm ve Cansu Çoban tarafından kaleme alınıyor.

Hayat Bugün dizisi ikinci bölümünde bir reyting patlaması şaşırtıcı olmaz! 9

Dizinin başrolünde ise Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol gibi başarılı isimler yer alıyor.

‘Hayat Bugün’ yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!