Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’deki Baba dizisinde işler fena karıştı!

Show TV’deki Baba dizisinde işler fena karıştı!

tarafından ker_def

Show TV ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Baba dizisinin hikayesinde izleyiciler dram dolu anlarla karşılaşmaya devam ediyor. İkinci sezona farklı bir hikaye kurgusu ve yeni oyuncularla başlayan dizinin yeni sezonundan 5 bölüm yayınlandı.

Şimdiye kadar 20 bölümü yayınlanan Baba dizisinde Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer ikilisi yine etkili sahnelerle hayranları mest etmeye devam ediyor. Dizinin reytingleri ortalama oranlara yakın gelse de, ilk sezondakinden daha düşük reytingler ile yoluna devam etmek zorunda kaldığını da hatırlatalım. Dizide Büşra karakterini canlandıran Özge Yağız’ın da başarılı performansı hayranlarını memnun ediyor. Yeni bölümde Büşra’nın göz yaşlarını göreceksiniz.

Show TV'deki Baba dizisinde işler fena karıştı! 7

‘Baba’ dizisinin 25 Ekim Salı günü ekrana gelecek 21. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı.

İlhan’ın “Beni bir gün affedecek misin?” sorusu duygu dolu anlar yaşatırken, Büşra’nın gözyaşlarıyla babasının durumunu İlhan’a anlattığı sahne yüreklere dokunuyor.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Baba’nın geçen hafta ekrana gelen yeni bölümünde polis her yerde Emin Saruhanlı’yı ararken Kadir ve Servet, babaları için büyük bir çaba gösterdi.

Kadir, babası için büyük bir fedakarlık yaparak Selahattin’e boyun eğmek zorunda kaldı. Final sahnesinde korktuğu gerçekle yüzleşen Kadir, Emin’in öldürdüğü kişiyi gömdüğü yeri gördü. Peki Kadir, babasını bu durumdan kurtarabilecek mi?

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı ‘Baba’nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!