Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Bugün dizisi tutmadı ama Hande Doğandemir ile Tansel Öngel uyumu tuttu!

Hayat Bugün dizisi tutmadı ama Hande Doğandemir ile Tansel Öngel uyumu tuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Hayat Bugün isimli dizi büyük bir iddia ile izleyicilerin karşısına çıkmasına rağmen, henüz bu iddianın karşılığı olan reytingler elde edilemedi. Ulaş Tuna Astepe’nin öne çıktığı dizide başroller arasında Hande Doğandemir, Tansel Öngel ile birlikte Hazar Ergüçlü de bulunuyor. 4 başarılı ve tecrübeli ismin geniş bir hayran kitlesi olmasına ve doktor dizilerine daha önce yoğun ilgi gösterilmesine rağmen, izleyiciler nedense Hayat Bugün’e yeterince şans vermemiş gözüküyor.

New Amsterdam isimli Amerikan dizisinin dünya çapındaki ilk uyarlaması olarak da tanıtılan Hayat Bugün dizisinde özellikle Derin ile Aras karakterleri izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Dizi yeterince iyi reytingler alamıyor olsa bile, sosyal medya ortamında Derin ile Aras karakterlerine ilgi yoğun.

Tansel Öngel ile Hande Doğandemir ikilisinin iyi bir dizi çifti olduğunu söyleyebiliriz. İki başarılı oyuncu Onedio’nun youtube kanalına konuk oldu ve hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Hayat Bugün dizisindeki karakterleri ile benzer yönleri sorulan oyuncuların yanıtları dikkat çekiciydi.

Hayat Bugün dizisi tutmadı ama Hande Doğandemir ile Tansel Öngel uyumu tuttu! 7

Hande Doğandemir, “Derin de bir işkolik, ben de bir işkoliğim. İş konusunda ikimiz de hırslıyız” diye konuştu.

Tansel Öngel ise konuya esprili sözlerle yaklaşarak, “Ben de kesip biçmeyi biliyorum” diyerek kahkaha attı. Oyuncu, dizinin ikinci bölümündeki şu repliği hatırlattı: “Fırsat verilirse kalp de tamir ederim.”

Hande Doğandemir, partnerinin bu sözü söyleyeceği çok iyi bildiğini belirterek, onu tanıdığını gösterdi. Tansel Öngel ile Hande Doğandemir ikilisinin uyumu ve yüksek enerjisi de dizideki Aras ve Derin karakterlerine izleyicilerin gösterdiği ilginin nedenini ortaya koyuyordu.