Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Camdaki Kız dizisine yeni katılan Cemal Hünal, kendisine yeni bir iş daha buldu!

Camdaki Kız dizisine yeni katılan Cemal Hünal, kendisine yeni bir iş daha buldu!

tarafından ker_def

Perşembe akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin hikayesine en son katılan ünlü isim Cemal Hünal oldu. Emir isimli karakteri canlandıran oyuncunun yeniden televizyon projelerine dönmesi hayranlarını mutlu eden bir gelişme oldu.

Geçtiğimiz yıl Sadakatsiz dizisinde Sinan karakteri ile de bulunan oyuncu, ayrıca Bozkır Arslanı Celaleddin isimli dizi projesinde de Behram karakterini canlandırmıştı.

Üst üste çektiği sinema filmleri ile yoğun bir dönem geçiren Cemal Hünal, Camdaki Kız dizisinin yanı sıra bir başka iş için de kolları sıvadı. Oyuncu yeni gençleri yetiştirmek için yeni bir eğitim adımı attı.

Camdaki Kız dizisine yeni katılan Cemal Hünal, kendisine yeni bir iş daha buldu! 7

Yalçın Çoban Sanat Akademisi ile anlaşan Cemal Hünal, kamera önü oyunculuk eğitimleri vermeye başlıyor. Sanat okuluna kayıtlar yapılmaya başlanırken, ünlü oyuncu da gençlere tecrübelerini aktaracak olmanın heyecanını yaşıyor.

Başarılı oyuncu Cemal Hünal, verdiği eğitim yanında zor ve çok özveri isteyen bir yola girdiklerini, oyuncu olmak adına duyduklarından çok fazla çalışmaları gerektiğini öğrencilerine anlatacak.