Ana sayfa Sosyal Medya Tansel Öngel hayranlarını bu sefer Senden Önce dizisine bekliyor!

Tansel Öngel hayranlarını bu sefer Senden Önce dizisine bekliyor!

tarafından ker_def

Tansel Öngel’in son dönemde çok farklı karakterleri başarıyla canlandırdığını iyi bilen hayranları, şimdiden yeni dizi Senden Önce’nin heyecanını yaşamaya başladı.

Çekimlerine devam edilen proje yakında Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak. Gerilim, heyecan ve tutku unsurlarını barındıran hikayesi ile dikkat çeken Senden Önce dizisinde Alp Navruz, Nilperi Şahinkaya ile Sinem Ünsal başrollerde yer alıyor.

Tansel Öngel daha önce birçok projesinde olduğu gibi yine başrolde değil ama başrole adını yazdıracak kadar etkili bir performans ile hayranlarının karşısında olacak gibi gözüküyor.

2004 yılından bu yana setlerde yer alan ve birbirinden çok farklı projelerde izlediğimiz genç oyuncu, Elveda Derken isimli proje ile dikkat çekmiş ve sonrasında çok iyi projelerde, farklı roller canlandırarak 20 yıllık kariyerinde önemli bir noktaya geldi.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde herkesin ilgisini çeken oyuncu, Benim İçin Üzülme, Payitaht Abdülhamid, Masumlar Apartmanı gibi unutulmaz yapımlarda güçlü performanslar ortaya koydu.

En son 2022 yılında Hayat Bugün isimli doktor dizisinde rol alan Tansel Öngel, yeni dönemde Senden Önce isimli dram yapımında yine etkili bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Kaan isimli karakteri canlandıracak olan oyuncunun özellikle Masumlar Apartmanı dizisine sonradan katıldığını, kısa süre kalması beklenirken izleyiciler çok beğenince rolünün uzatıldığını hatırlatmak gerekiyor.

Tansel Öngel’in hayranlarının yeni dizi projesini de merakla takip edeceklerini söylemek mümkün.