Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Bugün, Tuzak ve Bir Peri Masalı dizileri için reytingler kara bulut gibi oldu!

Hayat Bugün, Tuzak ve Bir Peri Masalı dizileri için reytingler kara bulut gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba dizi yarışında reytingler kara bulut gibi Hayat Bugün, Tuzak ve Bir Peri Masalı’nın üzerine çöktü. Dizi hayranları bu üç yapıma büyük destek veriyor ama, elde edilen reyting sonuçları projelerin devam etmesi konusunda kanalların kararlılığını zorlayacak gibi gözüküyor.

Kuruluş Osman dizisinin baskın bir şekilde çarşamba reytinglerini elinde tuttuğu bir ortamda Kanal D’nin O Kız dizisi diğer rakiplerinden biraz daha iyi bir görüntü çiziyor. Reytingler noktasında Hayat Bugün isimli Show TV dizisi çok iyi bir çıkış yaptı ama sonrasında hızlı bir düşüş yaşandı. Bu durum dizinin toparlanma ihtimalini çok düşürüyor.

Benzer şekilde tv8’de yayınlanan Tuzak dizisinin de Akın Akınözü faktörü ile çok konuşulduğunu ve sosyal medyada büyük etkileşimler oluşturduğunu gördük. Ancak bu büyük ilginin reytinglere tam da yansımadığı gerçeği ise Tuzak dizisinin devam edebilmesi için henüz şartların oluşmadığını anlatıyor.

Benzer bir reyting sorunun Bir Peri Masalı dizisi de yaşıyor. Fox TV’de yayınlanan dizinin ilk bölümleri düşük reytingler elde etmesine rağmen, birkaç haftadır yaşanan toparlanma sürecinin devam etmesi gerekiyor. Alina Boz ile Tarık Emir Tekin’in başrolündeki dizinin hikayesi geliştikçe, izleyici ilgisinin artmakta olduğunu ama henüz reytinglerin yeterli seviyeye ulaşmadığını söylemek lazım.

Bir de 23 Kasım Çarşamba akşamı Star TV’nin Çöp Adam isimli yeni dizisi izleyicilerle buluşacak. Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu hayranlarının heyecanla beklediği, çok farklı ve gerçek hayattan alıntılanan hikayesi ile Çöp Adam dizisinin nasıl bir reyting başarısı sergileyeceği de merakla bekleniyor.

Sonuç olarak, çarşamba rekabetinde Kuruluş Osman dizisi dışındaki yapımların durumlarının sıkıntılı ve belirsiz olduğunu söyleyebiliriz. Çöp Adam dizisinin gelişi ile birlikte bu tablonun nasıl şekilleneceği de gelecek hafta ortaya çıkacak.