Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ceyda Ateş yeniden Türkiye’ye döndü ve yeni bir deneyim fırsatı buldu!

Ceyda Ateş yeniden Türkiye’ye döndü ve yeni bir deneyim fırsatı buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceyda Ateş, Amerika’da yaşaması nedeniyle projelerde daha az görebildiğimiz isimlerden birisi. Son Dilek isimli filmin kadrosunda yer alması ile öne çıkan oyuncu, yer aldığı her rolün kendisine önemli deneyim fırsatı sunduğunu söyledi.

Ceyda Ateş, “Her proje benim için tecrübe. Yaşadığım iyi tecrübe de kötü tecrübe de beni bir sonraki projeye hazırlıyor. O yüzden o olgunluğa sahip olup, daha seçici olmaya bakıyorum” açıklamasını yaptı. Anne olmanın çok güzel bir duygu olduğundan da bahseden oyuncu, zorlukları da bulunduğunu ama muhteşem bir şey yaşadığını anlattı.

Kızı Talya’nın enerjisi yüksek bir çocuk olduğundan bahseden Ceyda Ateş, aralarının da çok iyi olduğunu ve büyük mutluluk yaşadığını ifade etti.

Son Dilek filmi için Türkiye’ye geldiğini ve bir süre kızından uzak kaldığını belirten Ceyda Ateş, “Projede olduğu zaman buradayım, proje olmadığı zaman oradaki hayatıma devam ediyorum” dedi.

Bir projede uzun süre kalması gerektiği zamanlarda kızı Talya’yı da yanında getirdiğini anlatan Ceyda Ateş, Türkiye’ye temelli dönmesi gibi bir durumun da olmadığını söyledi. Kızının gelecekte oyuncu olması konusunda konuşan Ceyda Ateş, Talya’ya sadece yol gösterebileceğini ve hangi mesleği yapacağına kızının kendisinin karar vereceğini ifade etti.

Zaman zaman kızına kendisinin yer aldığı projelerdeki sahneleri izlettiğini anlatan Ceyda Ateş, “Bazen benim videolarımı açıyorum. Ona etki etmeyecek, keyif alacağı videolar. Tabii beni görünce anne deyip, bakıyor” dedi.

Oyuncu, kızının doğumunun kendisine daha fazla sorumluluk duygusu yüklediğini de sözlerine ekledi.